Spooky1 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Rosťa: Noooo to je řeč... JOfree nechá řídit ženu, Houmik muže přespat a s Alešem taky něco vymyslíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Rosťa: Noooo to je řeč... JOfree nechá řídit ženu, Houmik muže přespat a s Alešem taky něco vymyslíme... Aleš může jet se mnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ...Jofre nechá řídit ženu... Irča jen odpověděla: To je hezký.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Rosťa: Nebo vlatsně aj z Jofreem. Dyk ti jsou taky z ČB. Nebo ty jezdíš do JH přez ČB? JOfree: Jsem rád, že Irča souhlasí... Nebo může pít s námi a můžete přespat... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Ne Tome. Aleš je z JH a já tam jezdím k našim. To by Petra musel vzít Honzík po cestě z Krumlova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Acha... tak ja nevim proč, já měl za to že je Aleš z ČB... :) Jo Petra by Houmis nabrat mohl to je fakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak snad to vyjde více lidem se zastavit a pokecat. Je to tam pohodička a to masíčko.... hmmm. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rosťa: Tak mám nějaký masíko objednat? Tohle byla zásoba co jsem měl doma... Už není... nebo koupím a naložím, to není takovej problém asi. Jsem rád, že vám chutnalo ;-) Jo snad to vyjde více lidem,ale mám pocit, že víc lidí sem nechodí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Spooky: cau bejku, pres den na to mit cas nebudu, tak jedine zase vecer. Vis jakou mi dalo praci sehnat obrazek tricka aspon takhle velikyho? :) vsude samy pidi obrazky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rosťa: Tak mám nějaký masíko objednat? Tohle byla zásoba co jsem měl doma... Už není... nebo koupím a naložím, to není takovej problém asi. Jsem rád, že vám chutnalo ;-) Jo snad to vyjde více lidem,ale mám pocit, že víc lidí sem nechodí... Tak něco by to chtělo. Se složíme a zaplatíme ti to ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rosťa: Tak zakazovat vám to nebudu... :-D Ne v pohodě, domluvit se můžem to není problém. To nějak připravím aby jste nemuseli nic vozit.Stejně tam zustali ještě nějaký ty grilovací klobásy co jste dovezli... Ty jsou tam taky připravený... Tak ty můžeme dávat o pauzách ať nežereme samotný maso... :) Tak pak třeba tejden dopředu až budeme vědět kolik bude liduch to dám nějak do kupy a něco pohrotím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jasně, něco nakup, připrav to, napiš a my to přijedem zkonzumovat, aby se ti to nezkazilo :-) U branky dej kasu, aby si měl zase na další kolo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) Jasně tak toho jídla nemusí být tolik. Jedeme tam pokecat a ne se přežrat ne? ;) Jen tak na chuť aby se to snědlo a moc nezbylo. Čau Peťo. :) Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 čau Rosťo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rosťa a kde je psáno, že se u pokecání nemůžeme pořádně přežrat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak dá se to. :) Ale přežírat je nezdravé !!! se podívej jak vypadám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rosťo, vypadal si ale celkem zdravě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rosťa: A jak vypadám já.... šak to neděláme každej den ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak já jsem zdravej a chtěl bych zůstat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Se ti nedivím... Taky se zdravě cítím (občas) a doufám, že dlouho to tak ještě bude...ale občasné přežrání masa neškodí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Už by mohlo být 31. co ??? Mám chuť na to skvělý masícko a připálený klobásky od Houmika. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Hlavně ty připálený klobásky od Houmika... ;) Jo taky bych dal orožněný masíko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 tak doufam, že uz to nakladas, at je to poradne nalozeny ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jedete někdo na ty narozky do HK k Romanovi ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Já do HK nejedu. Asi jen Houmik a Doli. Já jedu směr Karlovy Vary... jofree: Ještě nenakládám,ale neboj bude na tom včas zapracováno ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jedu s Dolim a Houmikem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 (upraveno) Skvělý Peťo. ;) Vem si prachy na ledky. Něco taky chtěl kupovat Aleš mám pocit. Kdyby napsal tak mu to přivezu, nebo ty. Upraveno Červenec 9, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 zrovna jsem na ně k Robertovi koukal... Teď jde o to, kam všude s nima... a co bude mít skladem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Bude tam mít úplně všechno. Jen musíš bejt rychlej,jinak to vyprodá. Teď mi psal že má i žlutý žárovky do mlhovek. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 kua LEDky bych taky nějaký bral,ale počkám si do září... pak snad bude taky ještě něco k mání na srazíku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.