Přejít na obsah

bumlovo taxi Stylepluska

Doporučené příspěvky

Mame na vse stejny nazor. Dneska jsem si vzal do ruky seznam vybavy a zacal jsem zaskrtavat. Rapid 1.2 tsi 77 kw. Ambition Fresh plus par doplnku jako aut. Klima , v zadu el. okna, parkace, navigace, USB, a par takovejch trapnosti jako je zadni operka rukou s prulezem, zadni repro, metla atd . Tady se musi opravdu zaplatit kazda jinde samozrejma vec. Po sleve co mi chteji dat tak 360000kc

Odkaz ke komentáři

2 SirMike > jj, to zadni sklo je fakt nadherny. Ad upravy, prvni pujdou dolu napisy, pak se chromova mrizka na cumaku zmeni na cernou, dale premejslim o cernym spodku narazniku (videl sem ho na SA eshopu za asi 750,-) a uvidime co dal, nicmene se bude jednat o drovnosti.

2 surfman > ne ne uz nikdy folie, z toho sem vylecenej. Porezany auto mi stacilo jednou viz moje sekce bumlovo taxi tourka

2 Dakie > diky :beer:

Odkaz ke komentáři

Dekuji vsem,

2 marekczek > 15" jak psal Dakie, 14" by se tam ani nevesli.

Dneska posledni detaily pred praxi, Nalepeny plech pod klobouk (uvidim jak bude drzet) jinak me ceka koupe novyho, nalepeny kryty prahu (myslim, ze 750 oci vypadaj slusne).

Montaz taxametru, zde dekuji firme Gottwald taxi-servis, precizne a s citem provedeno.

No pak uz jen klobouk a v noci Hrr na ne!

post-5-0-97034400-1391699331_thumb.jpg

post-5-0-72494100-1391699339_thumb.jpg

post-5-0-50190500-1391699347_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

2 lubinob > Cau, sem te nevidel ani nepamatuju, naposled snad este na Rozkosi.

Diky za prani a hlavne at s nama lidi jezdej :palec:

Ad SAFE > tak sem podrobne probral cenik a u Rapa se SAFE dava pouze spolecne s alarmem za 6,5k (no a ten sem nechtel), takze mam smulu :(

Ad operka leve nohy > fakt pouze koberec bez pogumovani.

Ad schranka na bryle > dle ceniku ano, ale mam tam jen plast s dirama (trosku videt na fotce s panoramou), ale oterit se to neda.

A na zaver jedna "vyhoda" z duvodu cca polovicnich odkladacich prostoru oproti O1 nebudu vozit tolik bordelu :smich:

Odkaz ke komentáři

Dojmy zakazniku sama pozitiva, auto se vsem moc libi a skoro nikdo nevedel co, ze je to zac :loool:

Ja zjistil jednu neprijemnost > nema SAFE!

Zadane fotky interieru:

Safe to jako myslíš to dvojite klapnutí zámku při zamykání? Na liftu to mám bez příplatku akorat mě štve, že po vypnutí motoru mi to pořád na maxiku píše POZOR NA SAFE :(

Odkaz ke komentáři

2 Woody > presne tohle myslim, nepredpokladal sem, ze jsou schopni udelat central s dalkou bez. Jak vidno vsechno je mozny

2 Oskar > diky, na spotrebu koukni kousek niz (muj podpis) nicmene po 500km to rozhodne vypovydajici udaj nebude. Vydrz tak dva tydny to uz tam naky tri, ctyri tankovani budou a z toho uz se neco usoudit da.

2 Hydraulik > jj mistopis v Praze je. Je to nekolik okruhu otazek

- ulice vede oodkud kam?

- ulice je jednosmerna odkud kam?

- nejkratsi tras z A do B je?

- nejkratsi vzdalenost z A do B je?

- pak adresy nemocnic, uradu, zastupitelstvi, hotelu, aerolinek, muzeii a galerii atd

no a pak pet okruhu prava jako prvo pracovnepravni, pravo ochrany sspotrebitele, bezpecnost prace atd.

Driv sme to museli opakovat, ale ted to mame na dobu neomezenou, kterou nam, ale olomoucak hodla omezit :pest: chces-li se podivat na otazky, najdu odkaz

Upraveno uživatelem buml
Odkaz ke komentáři

Chci se te zeptat na tvuj uz muzu rict zasveceny nazor. Staci tento motor na slusny provoz ctyrclenne rodiny, dva dospelaci a dve male deti ale rust nezastavis tak tech veci v kufru bude porad dost:). Nechci bejt brzdou provozu a taky mi zalezi na nejake slusne spotrebe. Mam ted O2 1.9tdi DSG a jezdim tak za 6,5L nafty. Tak kdyz to bude tak nekde okolo tak to bude fajn. Myslim si ze uz si urcite pri tve profesi vezl auto plne dospelaku s nejakym tim nakladem v kufru. Ptam se zamerne uz ted protoze je auto jeste syrove a muzu predpokladat ze se to bude jen s dalsima kilometrama zlepsovat ? dekuju.

Odkaz ke komentáři

2 Oskar > hele bal sem se toho taky, proto sem cekal na zkusebni jizdu primo se 77kW a 6ti kvaltem.

Uz po prvnim rozjezdu sem byl mile prekvapenej a tim padem bylo rozhodnuto, ze to toho jdu.

Motor pro klidnou jizdu funguje uz v otackach 1400-2100, samozrejme plne nalozenej v kopci pocejtis, ze tam nemas Nm jako u ropy, ale zatim sem nemel problem. Rozhodne nejsem snek na silnici a z krizovatek mizim mezi prvnima. Napriklad vcera sem jel s kolegama Kladno - Plzen a zpatky. No a krom konstatovani, ze jezdim pekne z ostra furt nechapali, ze je tam 1.2

Ad kufr a rodina > kufr je o neco mensi nez Fobie v kombiku, ale zatim sem nenasel co bych tam z normalnich zavazadel nedal. Vcera sem na letiste vez tri lidi z cehoz dva meli klasickej stredni kufr (ty se vesly presne vedle sebe) a myslim, ze bych tam jeste dva takovy dal.

Doporucuji Ti, aby ses svez s predvadeckou, a uvidis sam, ale ja fakt nemam problem. Nevim jak by se chovalo 63kW, ale o tom motoru sem vubec neuvazoval.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...