RedDevilCZ Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) Mám na autě Xenony, ale mají polámaný držáky. Dostal jsem nabídku na nepolámaný a tak řeším co případně s těmahle. Vnitřek je neoloupanej, startovací jednotky i naklápění v pořádku, čočky jsem čistil. Akorát by nebyly výbojky, u nabízených světel je jedna v háji. Měl by někdo zájem o ty vnitřnosti? Díky Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem RedDevilCZ Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 pokial viem ulomene uchyty sa daju jednoducho opravit.. neni to cenovo vyhodne ale lepsie ako dat tisicku za jeden xenon (25t kc) v skodovke by mali predavat tzv. opravnu sadu na xenony, malo by to stat 30€ neviem ci na obe alebo na jedno svetlo ale skor len na jedno.. stare uchyty sa obrusia do roviny a nove sa tam prisrobuju srobami... neviem ako to je v praxi ale cital som o tom vcelku dost na forach takze by to malo byt pouzitelne a zohnatelne :) Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 pokial viem ulomene uchyty sa daju jednoducho opravit.. neni to cenovo vyhodne ale lepsie ako dat tisicku za jeden xenon (25t kc) v skodovke by mali predavat tzv. opravnu sadu na xenony, malo by to stat 30€ neviem ci na obe alebo na jedno svetlo ale skor len na jedno.. stare uchyty sa obrusia do roviny a nove sa tam prisrobuju srobami... neviem ako to je v praxi ale cital som o tom vcelku dost na forach takze by to malo byt pouzitelne a zohnatelne :) Poptám se Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 dostal som ponuku na xenony kde je iba korpus a optika, co vsetko by som este potreboval aby boli plne funkcne? Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Výbojky, elektroniku co to zapálí výbojky a věci /čidla, kabely a motorky/ na naklánění jo a taky věci na ostřik. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Jelikož šlo dle prodejce pouze o dotaz (zjištění poptávky) a nikoliv o skutečnou nabídku, téma se uzavírá. Díky za pochopení ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky