Guest milosek Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Má někdo zkušenosti z vyztužením zadnich per u OII RS,při obsazení 4lidi se Mi stává,že při přejezdu zpomalovacích pásu ve městě škrknu zádi o silnici.Děkuji za případne rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj, tak jak si to vyresil? :D ja jsem slysel, ze se na tlumice davaji silonove dorazy, aby nesly uplne na doraz ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Prodávají se gumy mezi péra které tam vložíš a máš klid jen počítej s tím že změníš charakteristiku pér ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Prodávají se gumy mezi péra které tam vložíš a máš klid jen počítej s tím že změníš charakteristiku pér Tím pádem je to tvrdší,že jde mi o to že mam podložky pod kola a když naložim auto, tak škrtam o nadběhy při zhoupnutí ... nevíš kde bych to mohl sehnat? ještě jsem slyšel taky o silonových dorazech na tlumiče .. díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Kroutím hlavou - mám taky OII RS a ani se čtyřma lidma neškrtám. Máš v pořádku tlumiče a pérování? A jakou rychlostí hodláš ty prahy přejíždět?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Kroutím hlavou - mám taky OII RS a ani se čtyřma lidma neškrtám. Máš v pořádku tlumiče a pérování? A jakou rychlostí hodláš ty prahy přejíždět?? Nejde tady o prahy ... psal jsem ze mam podlozky pod kolama(tzn. ET 31) a kola jsou ven tudiz skrtaj o nadbehy ... proto hledam nejaky reseni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Jedno reseni mne napada... Sundej podlozky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Dik .. takovou chytrou odpoved jsem necekal :) jo ET51 je fakt nadhera .. to je stejne hnusny jako plechace Edit: necituj pls prispevek pred tvym prispevkem. ju dikec... p2p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 ET31 a strejcha ? jak sirokej mas disk ? nebo mas Zenithy s 2cm podlozkama ? Co zkusit nechat vytahnout lemy. Nekde tu snad bylo reseny ze jeste ze staryho fora MadMike tam zapravoval nejakou hranku a pak to prestalo mel nejaky 9J nebo dokonce 9.5J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Prave ze mam ty zenithy a 20mm podlozky .. nekdo mi rikal o silonových dorazech na tlumiče, tak se zkusim optat no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Prave ze mam ty zenithy a 20mm podlozky .. nekdo mi rikal o silonových dorazech na tlumiče, tak se zkusim optat no pozdravuj pak uložení tlumičů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 tak to me vazne netrapi Edit:pls necituj... dik p2p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 tak to me vazne netrapi možná začne,až ti projde durch i s tlumičem co raději něco takového? http://pruziny.info/?p=p_2&sName=Uvod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 možná začne,až ti projde durch i s tlumičem co raději něco takového? http://pruziny.info/?p=p_2&sName=Uvod To nevypada spatne a mohlo by to fungovat .. dik za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 spis to odnesou loziska, nechapu ale ty silonovy dorazy, jako ze tam das delsi nez patri na RSu ? co dat misto 2cm jen 1.5cm pac tusim ET 35 i u RS je v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Jsem si říkal, mám Metany s ET 37 a je tam dostatečná rezerva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 spis to odnesou loziska, nechapu ale ty silonovy dorazy, jako ze tam das delsi nez patri na RSu ? co dat misto 2cm jen 1.5cm pac tusim ET 35 i u RS je v pohode. Jo to jsem dal a to je v poho, melo to ET36 a bylo to v klidu ... ale ted jde o to,ze mam novy kola s ET46 a chci tam dat prave ty 15mm podlozky .. takze jsem zase na ET31 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 chtělo by zjistit kde to škrtá, protože zevnitř v podběhu kde je spoj blatníku a nárazníku je ohnutá kastle dovnitř to by tam mohlo vadit vepředu je zase šroubek kterej drží plastovej podběh ten se dá krásně ohnout nahoru :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 chtělo by zjistit kde to škrtá, protože zevnitř v podběhu kde je spoj blatníku a nárazníku je ohnutá kastle dovnitř to by tam mohlo vadit :) vepředu je zase šroubek kterej drží plastovej podběh ten se dá krásně ohnout nahoru ;) Jasny .. kastly uz jsem poresil :) uvidim no ..mozna koupit tvrdsi tlumice, ikdyz na rs jsou dost tvrdy bych rekl ... neco se vymysli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.