Přejít na obsah

Vyztužení zadních per u OII RS

Guest milosek

Doporučené příspěvky

• o rok později...
Prodávají se gumy mezi péra které tam vložíš a máš klid jen počítej s tím že změníš charakteristiku pér :blink:

Tím pádem je to tvrdší,že :blink: jde mi o to že mam podložky pod kola a když naložim auto, tak škrtam o nadběhy při zhoupnutí ... nevíš kde bych to mohl sehnat? :blink: ještě jsem slyšel taky o silonových dorazech na tlumiče .. díkes

Odkaz ke komentáři
Kroutím hlavou - mám taky OII RS a ani se čtyřma lidma neškrtám. Máš v pořádku tlumiče a pérování? A jakou rychlostí hodláš ty prahy přejíždět??

Nejde tady o prahy ... psal jsem ze mam podlozky pod kolama(tzn. ET 31) a kola jsou ven tudiz skrtaj o nadbehy ... proto hledam nejaky reseni :palec:

Odkaz ke komentáři
spis to odnesou loziska, nechapu ale ty silonovy dorazy, jako ze tam das delsi nez patri na RSu ? co dat misto 2cm jen 1.5cm pac tusim ET 35 i u RS je v pohode.

Jo to jsem dal a to je v poho, melo to ET36 a bylo to v klidu ... ale ted jde o to,ze mam novy kola s ET46 a chci tam dat prave ty 15mm podlozky .. takze jsem zase na ET31 :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
chtělo by zjistit kde to škrtá, protože zevnitř v podběhu kde je spoj blatníku a nárazníku je ohnutá kastle dovnitř to by tam mohlo vadit :) vepředu je zase šroubek kterej drží plastovej podběh ten se dá krásně ohnout nahoru ;)

Jasny .. kastly uz jsem poresil :) uvidim no ..mozna koupit tvrdsi tlumice, ikdyz na rs jsou dost tvrdy bych rekl ... neco se vymysli :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...