Přejít na obsah

Klokyho modrá RS FL

Doporučené příspěvky

Čaute všichni.Tak jsem si splnil sen a pod stromeček jsem si nadělil vysněnou dvojkovou Octávu FL RS TDI,výroba 9/2009,najeto 158tkm,serviska,z Německa,zachovalá,mimo zadních výhřevů a sound systému to je v plný palbě.Jede to krásně,nádherná barva.

Plánuji jen pár úprav:maska bez znaku,mračítka Milotec,zadní zatmavená světla a fólie na okna

post-22253-0-70313200-1387882263_thumb.jpg

post-22253-0-28340800-1387882277_thumb.jpg

post-22253-0-22982700-1387882288_thumb.jpg

post-22253-0-87106400-1387882300_thumb.jpg

post-22253-0-52620900-1387882313_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

moc krásná, tak ať hlavně slouží a DPF taky ;) Jinak k plný palbě ti chybí ještě interiér Supreme, ale to je detail ;)

jinak to dřevo ti nespadne na auto? známý to takhle mě podobně a přes den jim to spadlo, ještě že byli v práci a ani jedno auto neměli v garáži ;)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

moc krásná, tak ať hlavně slouží a DPF taky ;) Jinak k plný palbě ti chybí ještě interiér Supreme, ale to je detail ;)

jinak to dřevo ti nespadne na auto? známý to takhle mě podobně a přes den jim to spadlo, ještě že byli v práci a ani jedno auto neměli v garáži ;)

Díky.Supreme,tedy komplet kůži jsem nechtěl,ale líbila by se mi ta tmavá alcantara s červeným prošíváním.Jinak s tím dřevem,už jednou spadlo,naštěstí tam předchozí auto taky nebylo.Tohle je pořádně narovnaný a každý den kontroluju.A dnes ho stejně přerovnám jinam

Odkaz ke komentáři

Co vidim + šíbr, volant.. :) Moc pěkná, líbí se mi tyhle kola a barva. Ať dobře a bezproblémově slouží :palec:

Díky.Mě se kola tyhle Neptuny originál taky moc líbí.Mám 2 sady.Barvu jsem chtěl jen tuhle,proto to shánění bylo skoro půl roku.Vidíš,to mě ani nenapadlo,šíbr nepotřebuji a MF volant je pro zlost,Alespoň pro mě.Otec ho má a furt tam nechtěně něco přepíná,ale asi jde o zvyk.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhl servis,poněvadž jsem už třikrát spadl do nouzáku.Ještě jsem i nechal udělat sbíhavost,protože leťáky co jsem sundal byly vzadu sjeté viditelně vnitřky.Platil jem 3500kč v servisu Škoda a závada diagnostikována:057 130 764H ventil regulátoru tlaku paliva 1800 Bar.Tento díl stojí 7400kč+práce.Naštěstí to zaplatí pán,co jsem to od něj kupoval,takže super.

Odkaz ke komentáři

Bohužel s panem Markem a jeho mladým kolegem nemám moc dobré zkušenosti. Bratr sháněl Octavii l a vybral u něj, jeli jsme až z Brna ještě s kolegem z práce a šikovným mechanikem se zkušenostmi s koncernovými auty.

Měla to být Octavia 1, rok 2003, myslím že Elegance, cena nějak 130 000,- (je to už skoro 3 roky), na place moc pěkných aut, starší kolega (Marek? ) nám bazar otevřel, jednání naprosto v pohodě, auto stálo v dolní části bazaru, na první pohled hned zamrazilo, Octa měla malé pravé zrcátko, takže odhad 2001 rok, což se pak i potvrdilo dle kódů na sklech, nějaká kosmetika taky byla, ale nic hroznýho, lak v přední části poukazoval na drobný ťukanec. I po tomto by to bratr bral, objeli jsme toho hodně a toto bylo nejmenší zlo. Pak přijel mladší kolega marka v Passatu CC, zezačátku se choval jakž takž, ale pak byl nervóznější víc a víc a pak i dost arogantní, slevit chtěl sotva pár tisíc a že dá k autu zimní kola, na naše argumenty že je to rok 2001 a ne 03 nechtěl reagovat a furt si mumlal svoje, takže nakonec z obchodu sešlo...

I po této zkušenosti taky sleduju auta co prodává a možná bych mu ještě šanci budoucnu dal. Pokud sis ale vše prohlídl, ověřil a sám jseš spokojen, je to jen dobře a ať RSko dělá jen a jen radost!!

Mimochodem, Octu RS v modré, já tuze rád... :-)

Odkaz ke komentáři

Sleduju tyto RS FL už 2 roky.V červenci jsem prodal mojí O1 TDI 66kw,r.v.98 ale moc pěkná po celolaku,takže 6 měsíců intenzivního shánění RS.Pak jsem jeden den v pátek objevil tuto mojí na německém webu a za hodinu už tam nebyla.Druhý den se ta samá objevila v Česku na tipcarsu.Zavolal jsem,byla,poslal VIN,ověřil jsem si ho-vše sedělo,jinak bych nekoupil.Takových už jsem ověřoval přes VIN spousty.Třeba Karlovy Vary psal pán:vše servis Škoda,záruka na km a ihned by slevil po tlf 15tkč,po ověření v databázi žádný záznam-takže jasná stočenka a falešná serviska.

Na p.Marka jsem reference četl,také jsem byl rozhodnut popřípadě nekoupit,když najdu nějakou nesrovnalost,ale kupidivu vše OK.

Jinak změny na RS:folie na okna(propustnost35%) i na zadních světlech a nová řadička z O3 RS

post-22253-0-41232100-1389718595_thumb.jpg

post-22253-0-55311300-1389718609_thumb.jpg

post-22253-0-59788500-1389718628_thumb.jpg

post-22253-0-94705300-1389718640_thumb.jpg

post-22253-0-88187400-1389718651_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...