Black_TSI Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahojky jak tak pořád čtu něco na foru tak mi došlo že bych měl přispět a stát se řádným členem. Před půl rokem jsem se stal majitelem této Octavia II 1.8 TSI zatím spokojeným (bez přeskočeného řetězu J ) Je to Octavia II FC 1.8 TSI výbava asi elegance barva černá magic a pro dostatek komfortu je vybavená 7st. DSG. Při koupi měla najeto 86 000 a nyní už má skoro 110 000. Jediná věc co mě trošku trápí je suchá spojka v DSG u které mě čeká asi nejspíš po novém roce výměna a tak bych se vás taky rád zeptal kdo už to má za sebou kde jste nechali měnit a jak jste byly spokojení. Chystané úpravy: Výměna znaků za nové (již jsou koupené ale není moc času a hlavně počasí) Alu kola Pallas 17“ Lišty chrom do masky (již jsou koupené ale nalepím je s novými znaky) Folie na okna (již hotovo) Dvojitá podlaha do kufru (již hotovo) Koncovka výfuku (již hotovo) A tady už konečně nějáké to foto: Po 3 měsících co jsem jí měl mě čekal dost hrozný ranní příchod k autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) výbava asi elegance Výbavu ti řekne např. podle VIN http://igorweb.org/vindec/default.aspx Přeju hodně šťastných km a ať už tě nikdy nenavštíví škodná, lidi jsou svině :( Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Pěkná octa Ten ranní příchod k vykradenému autu je k vzteku. Doufám, že jsi to měl pojištěný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Dalsia cernota vitaj a nech sluzi Inak mozes prosim ta odfotit tu dvojitu podlahu ? Celkom ma to zaujima ake to je v lifte, nakolko som to videl len v kombiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 borec na DSG je prý tenhle pán: http://www.prevodovky-sixta.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahoj, vítej :) Máš ji moc hezkou, výbava i motor super Mezipodlahu chci také, ale pořád ne a ne ji někde sehnat.. Podobný ranní příchod k autu, budeš-li Columbuse nahrazovat Columbusem, čekej pravidelně Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 vitaj medzi nami prajem autu aj tebe veľa šťastných KM a hlavne už žiadne takéto ráno ako si zažil... ruky dolámať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Black_TSI Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Podlahu ti vyfotím a pošlu ale je to asi velice podobný jako u kombi. Sehnal jsem jí na vrakáči za 1000,-Kč Děkuji, jinak auto bylo pojištěno takže vše vyřídil servis Škoda. Překvapivě i v sobotu fungují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahoj,vitam te tady a at se ti tu libi a kazdy poradi k tve spokojenosti! Co se tyce auta tak moc pekne jak barva,vybava tak i interier! A motor!Fakt super! Nestastna nahoda co te rano potkale me mrzi!Doporucuji koupit bezpecnostni folie a alarm! ;-) Myslim ze pomuze,pak odstranit gps antenu na strese a nahradit ji vnitrni pod palubku jinak budou chodit na jistotu ;-) Mezipodlahu vyfot aj pro me!Musim kouknout zda ji poridit nebo nee ;-) diky pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 pěkný vozítko a ten 7mej kvalt závidím. Nechápu proč u 2.0TSI není :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Bud rad ze nemáš 7 kvalt :) viz problémy s olejem který koncern všem meni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
redO1 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Ona je ted nejaka svolavacka na tyto prevodovky ohledně výměny oleje? Jaky problem to resi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Ahoj, pěkná! Černé auto v kombinaci se světlým interiérem vypadá opravdu dobře K tomu ještě super motor a DSG... Prostě super. Ať slouží a ať se ti nepříjemnosti vyhýbají obloukem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 http://www.auto.cz/volkswagen-svolava-1-6-milionu-aut-kvuli-prevodovce-dsg-77831 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Black_TSI Odesláno Leden 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Tak jsem se ptal na tu svolávačku a prý o ničem neví.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Black_TSI Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak dnes v Tukasu na servis DSG že vydává převodovka divné zvuky od mechatroniky. Takže výměna spojek + mechatronika 47 000,-Kč a to se vyplatí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 tak to bych nedal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Moc hezká, hlavně interier ! :) Jinak na tu navi dávám samolepku imitaci poškrábaného displeje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.