Martin1990 Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Ahojky nesvítí mi na mé Octavii denní svícení. Ptal jsem se původního majitele zda s tím nějak nemanipuloval a ejhle původní majitel si to denní svícení nechal vypnout v servisu škoda. A já bych to chtěl znovu zapnout ať mi to svítí. Jen se ptám zda už někdo měl tu čest se zapojením. Kolik to tak stojí takovéto zapojení přes VAG v servise. Děkuji Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 a nemas to jen "uzivatelsky deaktivovano" ? mas maxidot ? pokud ano, tak v menu maxidot se koukni, jestli to tam nemas vyple a pokud mas obyc PP, tak zkus nasledujici postup 1. otoc klickem do polohy 1 a do 3 vterin udelej bod. 2 2. stiskni k sobe levou packu (tak aby ti svitili dalkove svetla) 3. Zaroven tuto packu dej nahoru po dobu cca 3 vterin (stale ti sviti dalkove svetla a rozjede se ti blinkr), pokud to nemas deaktivovano v BCM ozve se gong a zapne se ti denni sviceni ... pro vypnuti je skoro stejny postup, ale packu das do dolni polohy ... Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 (upraveno) Dobrý je napsat o jakou O II se jedná, denní svícení může mít nakódováno jak O II před FL tak FL. Každopádně máš v sekci Elektrika jak pro FL tak před FL důležité vlákna s názvem "Denní svícení", stačí se rozhlédnout a ejhle, co vše už zde je. Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 lock reste si to v sekci elektrika. pls dik Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky