Přejít na obsah

Problem s vystraznymi svetly a zadnimi levymi dvermi

Guest faltak

Doporučené příspěvky

Zdravim, koupil jsem oktavku 2001 a vyskytly se mi 2 problemy. 1)obcas pri jizde parkrat zacvaka cvakani z vystraznych svetel, nebo vlastne ze smerovek, proste to klasicky cvakani pri spustenych blinkrech, ale jde pouze o obcasne zacvakani a hned to prestane.

2)auto ma zapnute automaticke zamykani dveri po rozjezdu(nestihl jsem deaktivovat) a obcas, vetsinou pri prujezdu zatackou se zadni leve dvere odemknou a hned zase zamknou, parkrat se mi stalo, ze i pri zamykani celeho auta se tyto dvere nezamkly(resp. zamkly a hned se zase odemkly) takze jsem musel zamknout treba 3x po sobe a pak uz se zamkly.

Nemate s tim nekdo zkusenost, nebo radu jak to odstranit, popripade jestli spolu mohou mit tyto 2 problemy spojitost?

Mockrat dekuji

Odkaz ke komentáři

Rozdelal jsem dvere a a vytahl kabelaz, rozmotal izolaci a zjistil ze jeden drat je castecne nalomeny, nevim jestli je to tim, ale zkusim vymenit kabelaz.

Ohledne toho cvakani jsem se docetl a zkusil prostriknout packu blinkru, vypada to, ze to na to ma vliv, otocil jsem klickem a najednou to cvakalo bez prestani :-D, ale parkrat jsem dal levy-pravy blinkr a prestalo to, tak uvidim co bude dal :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...