technikus Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 VW půjčuje Škodovky? Já myslel, že by to mělo být aspoň v odpovídající ceně a nebo dokonce i značce, ale tak pořád lepší něco jak nic... A jak v prdeli? Vždyť to nic moc ještě nenajelo, ne?? Kdepak soudruzi v Mexiku udělali chybu? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Ono je to tak, že to je ofiko Škoda prodejce a původně i Škoda servis...ale později získali certifikaci na servis VW užitkových vozů a nakonec i VW osobní vozy, takže teď jsou autorizovanej VW servis, ale nejsou prodejce. Tak maj náhradní škodovky, což je pro ně výhodnější ;) ...Jinak to rápo je jako náhradní v poho, dřív jsem dostával jako náhradní auto za OII RS buď FI HTP nebo dokonce feldu, což byl větší extrém ;) Najeto má 1560 km, těžko říct, co se mu nelíbí. Jezdila s ním v podstatě akorát máti do práce, takže prostě průměrný přístup, žádný honění. Ale tak kdo ví, jak to je v tom Mexiku s dílama, možná (určitě) maj na některý věci místní výrobu, tak bych se ani nedivil, kdyby ta kvalita byla někde jinde než u evropské produkce Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Pak si ma clovek koupit novotu... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Teď nevím, jestli jsem se přehlídl a nebo ne, ale původně jsem četl Roomstera... Rapid a v TDI (i kdyby byl v 66kw variantě) by nemuselo být tak úplně špatný, teda až na social výbavu, co říkáš. To teda nemá ani mlhovky nebo zrcátka v barvě? Ale tak chápu, že proč by měli jako náhradní poskytovat Elegance, když tohle taky jezdí a ještě si to pěkně odepíšou z daní a kdo ví, jestli to pak ještě nestřelí do bazaru a výhodně tak neprodají... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Detailně jsem výbavu ani motor nezkoumal, jen jsem to máti přistavil k práci a jel domů. Ale už přijela, tak na to kouknu...každopádně její reakce byla jednoznačná: Zlatej Beetle, tohle je jak stodvacítka ...A ono to není zas tak daleko od pravdy. Já si taky hned říkal, že co se týká třeba řízení, tak to připomíná vylepšenou feldu, s oktou se to moc nedá srovnávat. Ale jako základní levný auto pro člověka z vesnice, kterej to potřebuje čistě na dojíždění do města na nákup či do práce, proč ne. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Dobre ranko... Konecne patek. To to ale trvalo... malem mi dosla skoro vsechna mana, radsi utecu z prace drive, at mi jeste neco zbude na vikend. :jelen: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Patek = den obrovkych priprav na migrace o vikendu, nejdrive v sobotu ve sklipku zmigruju vsechny zivy mozkovy bunky na pravdu bozi a v nedeli pak jeden F&P v Polsku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Je to tak, dneska akce, zítra bowling a večer opět akce (opět tu chybí smajlík Malibu) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Dobré dopoledne. Horní Podluží 30 cm sněhu na sjezdovce, paráda. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Praha hlásí sice 5°C, ale sníh prý tak do půlky března k nedohlednu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 To teda nemá ani mlhovky nebo zrcátka v barvě? Tak jsem koukal, že to zas taková socka nebude. Mlhovky to má, zrcátka a kliky v barvě, manuální klimu, schránku na brýle, vpředu elektrický okna, tónovaný skla, centrál na dálku, metlu, loketku, palubní počítač, rádio. Vypadá to na něco vycházející z Ambition, takže cca 390tis Kč. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 To nezní tak špatně, lepší jak nic... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Brej den ve spolek, tak jsem zpět no bylo tam bohovsky a ted hurá na tu kopu nevyřezené práce. to zase bude, než se člověk tím sajrajtem prohrabe :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Hezkou neděli po propařeným víkendu Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Pěkné nedělní odpoledne, venku 10°C Koukáte na finále hokeje ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Ne, byl jsem venku, protože by byla škoda taký krásný jarní den prosedět u telky B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Dobré pondělní ráno Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Vypadá, že by mohlo. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 V Praze už svítá sluníčko, jen po ránu bylo cca -3° ale během dne se to vyšplhá mnohem výše Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Dobre a slunecne z Brniska! ^_^ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Hmm Superb Combi RS Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 ze by do toho soudruzi dali 4.0 TFSI quattro.... jinak nejaky opticky packet mozna, ale ze by do toho davali lepsi motory? to by koncert nedovolil.. kdo by pak jiny auta kupoval... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Každopádně špatně to nevypadá B) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Pritelkyne porad naleha, ze chce domu nejakeho ctyrnoheho bordeltvorice/mezichlebnika... tak jsem si rekl, ze je na case povolit a prijit s necim, co chci na oplatku ja: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/51054205 Doufam, ze ani jeden z nas neustoupi Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Pěkná konfigurace Myslím, že si to rychle rozmyslí, a nebo ji kup křečka za 40 Kč a ona tobě RSku... jen bych to nechtěl splácet, to musí být přes Škofin měsíčně jako na hypotéku, ne-li víc s pojištěním No ty kráso, jen tak namátkově jsem si to zkusil, a já osobně bych to měl tak na mašli okolo větve skofin pri 30% na 5 let.pdf Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Dobrého dne vinšuju. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Dneska jsem měl zase tu čest s Rapidem za studena a to je teda traktor. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale ta 1.6TDI je při nejlepší vůli na stejné úrovni jako starej dvoulitr PD (PPD), a to si ještě namlouvám, že horší to přece být nemůže Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Nevim co Rapid, ale u Oktavky mi teda 1.6 TDI proti 1.9 prijde vyrazne tissi. A jak je na tom Brouk? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky