Jump to content

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Recommended Posts

Kdyby slo o vsedny dny, nabidnu v praci (ma vyzkousenou Wrccko s Yetim Dady) ale o vikendu to mam z ruky.

Díky za nabídku, ale teď mi přišly pokyny z cestovky. Potřebuju zaparkovat v úterý odpoledne a auto si vyzvednout v neděli brzo ráno. Bude to asi trochu oříšek. Navíc auto bude s rakví, tak ho nechci nechat stát jen tak na ulici - to bych se s ním mohl rovnou rozloučit....

Dobrá fotka :-) Jedu autobusem, ale co jsem se informoval u cestovky, tak se na ty místa moc netvářili a krytá vůbec ne. Mám rozjednaného jednoho známeho, ale říkal mi, že to bude tak 3/4 hodinky cesta k němu. No co už... hlavně, že bude autíčko pod střechou ;)

uz to dve hodiny stoji v biosu, takze rozhodne posun. Chces se ho zbavit nebo mam hned objednat novej? Koukal jsem ze CS650M by byla moznost stejne tak zajimave vypada Enermax Triathlor ECO 650W Bronze, jeste ted pohledat tu prodluzku na 2x4PIN_CPU

zkusim jestli doshane ten 8PIN bez prodluzky, pokud ti to nevadi nechal bych si ho tyden nez to PC komplet dostavim a zkusim jak ta 500W zvladne poradnej zahul na grafiku a jemny pretaktovani. Kdyztak mi sem nebo do SZ soupni cenu kterou by sis predstavoval za ten zdroj

- Skaja - OK, zkusim k tomu dneska/zitra sednout a zaparit zase kus CallOfDuty Ghosts na full rozliseni monitoru a myslim bude jasno pokud to projde jeste jemne taktnu CPU a uvidime. Ale myslim muzes rovnou poslat cislo uctu. Jestli to pojede jak cekam tak asi hned objednavam BF4

Jinak vcera prekvapili moooooc Win8, zmenil se temer komplet HW jeste uplne jina platforma (zustala grafika a disk) a Win normalne na startu napsali priprava zarizeni a bez restartu to nabehlo do Win

- Martin jj poskladano, muj starej enermax to nedokazal probudit bud je proste moc mimo a nebo jsem pekroutil nejakej drat kdyz jsem kabel k desce formoval do novyho casu. To zjistim az to pripojim ke starymu PC zpet

Muj tip je, ze tam bude neco poskozeno, Enermax a jeste 650W, tak tam je 100% rezerva.

tak... a v patek az do pondelniho vecera budu mit pujcenou i30 combi, bude to benzinak 1.6l, uz jen cekam na potvrzeni, jestli to bude slabsi 88 kW, nebo me posere stesti a bude to GDI a 99 kW, tak jsem zvedav.

//edit:

co si myslite o vymene jen gumicek?

http://www.cc-autodily.cz/gumicka-sterace-prava

Edited by raym0n
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ok díky,možná ten klima kompresor.Ale to zatím počká musím teďka pořešit reklamaci na ty rozvody. Tak jsem koukal na řetěz jaký nejnovější typ a nejsem z toho moc moudrý.Našel jsem,že by to mohl tento. I když jsem mu říkal,že chci nový typ řetězu K .Tak vidím,že sice je z jedné strany do obloučku,ale na druhé straně je rovný.A ten co jsem našel má výřez do U.
    • Tak to třeba bude od klima kompresoru nebo napínací kladky. Zkus ten řemen shodit a uvidíš jestli to bude dělat stejný zvuky. Pak bych šel po dalších věcech. Podle toho popisu bych se jako další zaměřil na vypínací ložisko spojky.
    • Tu mám týden novou včetně alternátoru.
  • Create New...