SKAJA Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 To by mě taky zajímalo, zatím nemám žádný info. Pokud se zítra servis neozve, ozvu se já. Asi si VW neví rady ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 No, tak jsem nebyl daleko od pravdy. Teď jsem volal do servisu a info je víceméně takový, že udělali co měli (aktualizace SW, výměna lambdy) a pořád tam něco svítí, takže čekají na radu/odezvu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Olala, že by i v Mexiku zklamali? Copak do Brouka montují, že si ani soudruzi v ČR nevědí rady? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Uz se to blizi, uz se to blizi... dobre skoro patecni, dneska trocha byrokracie, troska cestovani, a pak az do nedele pritelkyne na vylete :jelen: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Uz se to blizi, uz se to blizi... dobre skoro patecni, dneska trocha byrokracie, troska cestovani, a pak az do nedele pritelkyne na vylete :jelen: to je parada ji vyslat do pryc a mit klid co ? :asie: :asie: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Jednou za cas urcite prospiva partnerskemu souziti, neco jako alkohol v malem mnozstvi. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 A co plánuješ, když bude volnej bejvák? Ještě zítřek a únor je za námi... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Abych pravdu rekl, tak zadna grazlovina, spis jde o to ticho, nezaplou televizi a tak - proste ten pocit, ze muzes delat cokoliv, i kdyz to delat ve skutecnosti nebudes - takova svoboda mysli. A trosku konkretneji - dneska po praci osobne rozvozit pozvanky na maminy kulatiny, sobota celej den na Stuhlecku, nedele uklid a se slzami vitani polovicky :D.... a patek jsem vynechal, protoze ten jedinej je prakticky volnej a nevim, jak s nim nalozim, navic se nemuzu moc picnout, protoze na sobotu chci byt na jezdeni fit... takze nejake neprilis alkoholove napady? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 No ty brdo, kdo to sem zavital?? To hned nalejvam panaky :) Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 covece ja uz jsem skoro abstinent :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 No ksakru, to ti uz Krozici nerikaj pane? Co je u tebe novyho? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 no ted ani moc ne... nejak neni cas. koupil jsem tady v bolce byt a davam ho pomalicku do kupy. no jinak pripravuju auto na dalsi sezonu pomalicku.... kde skoncilo Cígo? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 No sakraaa, dneska me to s takovouhle pripomelo nekolik let zpatky Brnenske knajpy... jooo, to byvaly casy, spolecne akce, kutilstvi v garazi, letiste Vyskov, Romariooo vikendovka a dalsi krasne vzpominky... Citigo slo do Acek a do tydne bylo pryc :) A porad mas cernotu, nebo co ted soferujes? Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ahoj Kubííku...tak ty koukám už napořád v bolce jo ? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 zdar lado.no nevim jestli na porad, ale jseou tady tak silene najmy, ze je lepsi jit do vlastniho... a jak valcite? jj, porad mam cernotu. jeste musi rok dva vydrzet. ale uz se tesim, az ji na jaro zase slozim poradne... musime dat v brne zase nekdy spicha. a nerikej marcili, ze jezdis ted sockou??? fotecka snizeni podzimniho... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ty jo no právě si píšu s Marcim,že se po tobě pěkně slehla zem, ostatně po mě docela taky přiznávám..tady na forum jsem velmi sporadicky a nepsal jsem do knajpy sto let :( ale tím,že jsem pak přestal používat ICQ, kde jsi docela dost býval a komunikovali jsme tak od té doby o tobě nic nevím...FB pořád nemáš? Stále ignoruješ? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Samozrejme, vzdyt bydlim kousek od Florence, tak kam bych autem jezdil kdyz vsude dojdu pesky a kdyz ne, metro me hodi k praci do 20ti minut a jeste se po ceste pokocham nejakymi slecnami v metru :) Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 2Kubiik: Mazec složený!! Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 jj, FB stale ignoruju :D. ja jsem taky zavitam jednou za rok :D nejak neni cas. prace, auto... tak jestli nikam nejezdis, tak je to auto zbytecne. to je fakt... no musime se nekdy nejak domluvit a nekdy zase neco spachat... 2Kubiik: Mazec složený!! ale jezdit se s tim nedalo. zadek v klidku, ale predek jsem pak dal o 1cm vys. a i tak jsem do mesice menil manzetu na leve poloose. mam kratsi kosti a uz mam i v peve poloose slic jako krava :D takze na zimu akorat -70/55. ale na jaro zase dolu a asi bez stabiku :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 No v prosinci jsem jel po 2 letech Studentem do Brna a des a hruza, tak treba se po necem poohlidnu :D No jestli nekdy zavitas do Praglu, dej vedet...cislo mam porad stejny. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Je fakt,že jsme se všichni neviděli...no dva roky ? Možná víc ?! Netuším...škoda té ignorace toho FB..přeci jen něco do sebe to má :D Ale taky sem nechodím...možná škoda...ale fakt není čas...práce, byt už naštěstí máme dodělanej, ani auto pořádně umýt nemám čas...a když nějakej ten volnej čas je tak raději někam vyrazím s manželkou... tak tak nooo :P edit: no hezky jsme po té ČR roztřelení..Bolka, Praha, Brno :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Bermudsky trojuhelnik :D No ja videl Kubiika v lete 2012, chvili po zakoupeni Citiga jeste s eSkovyma SPZ pred muzeem Skodovky a pokutkou od MP :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 covece ja mam taky auto jak jetel. uz abych zase zacal soutezit. to cloveka donuti :D no nevideli jsme se uz dlouho. o tom zadna... no ja do prahy mozna pujdu za pul tri ctvrte roku pracovat :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 hmmm No jako vzhledově to je pecka, co si budem povídat ...Ale ta 1.4 TSI mě rozsekala, to krásně ilustruje dnešní zvrácenost. Místo aby tam dali pořádnej dvoulitr (když už nic lepšího nemají), tak se chlubí tím, že splňují emise pro rok 2020 :D Jinak též zdravím navrátilce, něco mi ty jména říkají, tak je asi taky znám :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Co v Praze?? I my uz jsme od vas nejaky oddeleni outsourcovali a parkujete nam v garazi :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky