Lugo Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Já čekám jestli se na mě nezapomnělo s zásilkou z Havany z Kuby :D :asie: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 cece 10 to neni, ale ja zitra rano smer Nemecko, v nedeli z Nemecka do Svajcu na letadlo do Madridu v patek zpet Svycarsko -> Nemecko a v Sobotu zpet v CR. Prevazna cast je ale sluzebne Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Tím lépe, ne? Proplatí každej prd (všechny výdaje) a ještě super zahraniční diety k proplacení... Tak proč ne. Já služebně ještě nikde v zahraničí nebyl. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 no kdyby to bylo tak, ze muzes ve 4 odpoledne z te kancelare odejit a jit se nekam podivat tak OK ale kolikrat se konci v 7 nebo v 9 vecer a to uz mas jen sily na hotel, tri piva abys usnul s tim co mas v hlave a rano na novo, snidane, taxi, kancl. Pak prijde patek kdy mas v podstate jen cestu na letiste a je to. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Ale tak aspoň nějaká změna, která člověku rozbije všední stereotyp ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Peknú sobotu, pre mňa diplomovkovú snáď ...tjn aspoň zmení prostredie Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Taky dělám práci do školy Termín klepe na dveře a jelikož jsem to pořád odsouval a odsouval B) ...Ale ono to nějak dopadne :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 som nejak chytil niť, vymýšľam si čo by bolo možné zlepšiť vo firme, tak to nie je až také zle Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 To já teď už pár dní analyzuji vybraný webový stránky z hlediska použitelnosti, což je taky fajn. Akorát to zabere dost času a výsledky jsou předem jasný - katastrofa kam se člověk podívá ...Čím větší firma, tím horší web Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Tak co jakej byl víkend pánove? :-) mně se zadařilo a splnil jsem si konečně to mytí..jen by to ještě chtělo navoskovat ale na to už vážně nebyla síla :-( navíc mi došel krém na sedačky tak to budu muset časem napravit :-) co používáte za vosky? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Pěkný to máš ...Ještě by to chtělo chromovou opěrku na nohu a textilní koberečky a bylo by to ideál ;) Já to budu muset taky opláchnout, mám to "po zimě" jak prase V chemii se nevyznám, dřív jsem měl nějakej šampón s voskem od škodovky, teď používám klasickej Autobalsam, co má děda v garáži. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Pohodové pracovní pondělí Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 2Skaja: Chromová opěrka, vidíš, dobrej nápad..možná do budoucna pořešíme. Jinak textilní koberečky éééres samozřejmě máme, ale na léto. Toto je zimní setup tak jsou tam gumový..těch textilních mi bylo na zimu líto... Všem, pokud možno, příjemné pracovní pondělí :-) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Už objednáváš? Ty brďo, ono to jde i do Oktávky? ...jen mi to přijde docela hustokrutopřísně rychlý Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Ty jo ta chromovaná podpěrka není ani nějak moc drahá..no uvidíme... ^_^ Jinak Marcelku, ono je to tak hustokrutopřísně rychlý protože to není žádná elektronika, elektrické otevírání/zavírání jak je v Supu....jsou to jen vytuněný pístnice který to otevřou nahoru. Ale dolů už ti to elektronika nedá. Zkrátka jsou pod tlakem a jak ten zámek odskočí tak to vytlačí nahoru.. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 #technikus: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23020&p=1449534 tech temat tu na tyhle pruzinovy srandy je kopec ;) zadna elektronika, cista mechanika ^_^ A dobre pondelni vsem samozrejme. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 2ram0n: I tobě pěkný pondělí :-) jinak docela zajímavý..ale asi to bude jen na Combi ne? Nedokážu si představit,že by to fungovalo i u mé..ty dveře jsou poměrně větší-těžší, větší sklo, křídlo k tomu..si nedovedu představit, že by to ty pružinky tak "odpálily", že by se to otevřelo.. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Fakt drsné, mi se to zdá u té Oktávky turbo rychlé oproti Superbovi, ale možná že to je stejná doba. V jednom eshopu kde to mají píšou pouze pro Combi. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zlute pruziny to poresi ;) Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Nene, Marcelku bude to tady u té Octavky rychlejší...protože tady to prostě nakopnout ty pružinky a pak už to letí nahorů..kdežto u Superbu to otevírá a zavírá plynule elektronika..resp servomotorek v těch velkých pístnicích co tam jsou ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Dělá se to i na lifta, vím, že před časem to tu "propuklo" a lidi to pořizovali ve velkým. Ale pak to tuším někteří dávali pryč, že jim to "páčilo" dveře a při zabouchnutí špatně doléhaly (prohnuly se v místě uchycení tlumičů). Někdo zas tvrdil, že to je OK, tak nevím, kde byl problém. Pak už jsem to nesledoval. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Nene, Marcelku bude to tady u té Octavky rychlejší...protože tady to prostě nakopnout ty pružinky a pak už to letí nahorů..kdežto u Superbu to otevírá a zavírá plynule elektronika..resp servomotorek v těch velkých pístnicích co tam jsou ;) Já si říkal, že je to jakýsi turbo Superb je takovej plynulej a pomalej, u té Okty bych se i leckdy bál vyvrácení dveří nebo nějakého úrazu (ať už osoby stojící poblíž kufru tak třeba otvírání v garážích). Dokonce mám dojem, že u Superba, když to o něco zavadí, že se to buď zastaví a nebo zavře, co? Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 2Skaja: Nějak jsem se o to nikdy nezajímal ale už když jsem to tu viděl napadly mě stejný problémy co jsi zmiňoval..raději si to budu zvedat ručně než pak řešit nějaký problémy.. 2Technikus: Přesně Marci, když to u Supa o něco zavadí tak to zastaví ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jak je na jihu? Tady v Praze teď něco lehce nad nulou (mezi 1-3°C), tedy žádný vedro... včera bylo 13°, i když jsem to teda proležel v posteli. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Včera krááása...aj sobota..proto jsem taky zmáknul to auto :lool: Ale teda dneska už nic moc...už by se na to to hnusný počasí mohlo vyprdnout a přijít jaro.. <_< Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jj, sněženky, bledule i krokusy už nám kvetou, včera jsem strávil odpoledne na zahradě jak bylo krásně. A dneska zase hnus Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Aby k nám nepřišla ještě nějaká ta sněhová kalamitka Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 To snad ne. Náš pes už shazuje zimní srst, tak snad ví co dělá :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 hojte ne sníííííííííííh ne, já už mám letnáky :D jsem si nedelu pěkně zakutil-olej, stěrače, pneumatiky a hned děděk zase chrochtá-26/2 měl 12 let na silnicích výročí, tak musel dostat péči ;) Velvana rulez, já mám od ní doma ted všecko, což jak chápu je uplně out :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky