Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

No v Praze prselo uz od rana ale do nedele je mi to jedno jak bude v Praze. Jsem v JM tak musi byt pekne, mam v planu obehnout v centru par obchodu. No a taky by nemuselo v sobotu na mini srazu, pokud nekdo prijede :)

Ten sraz je tuto sobotu? Sem myslel, že až tu další. Snad na to nezapomenu.

Odkaz ke komentáři

No, ke konci jsme malem urvali skoro bod... trosku jsem si zakricel, ale hned me aspon rozesmaly novy reklamy v televizi...

pro nezucastnene asi nuda, toceno ale na samote, kde jsem travil oba prodlouzeny vikendy (behem prvniho se to prave tocilo) a hraji tam tamejsi hvezdy, vcelar je soused, co se mu ted porad roji vcely a myslivec je nejen myslivec, ale predevsim tamejsi vynikajici reznik :palec:

A ve chvili, kdyz tocili reklamu a probiha na obou dvou videjich 7-8 vterina, tak onen statek za ceduli v pozadi vypadal zevnitr presne takto:
post-4726-0-35041500-1399926618_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, také přeji pěkné dopoledne a omlouvám se za sobotní absenci. Nakonec se celou sobotu malovalo a večer (a v neděli) jsme stěhovali dílnu zpátky, aby se v pondělí mohlo fungovat.

Každopádně návštěvě Prahy se stále nebráním, budu muset napsat WR a něco snad domluvíme :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...