raym0n Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Dobre ranko, svatek prace koukam vsichni vcetne me oslavili praci, aspon nevyjdem z tempa ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak dnes pohodové úterý Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Prijemnou stredu, napr.pro me takovej malej patek neb mam v patek dovolenou. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Zdravim z JM. Co to tu je za hnus pocasi velebnosti? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 I prt, do Prahy to taky dojde, neboj :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 No v Praze prselo uz od rana ale do nedele je mi to jedno jak bude v Praze. Jsem v JM tak musi byt pekne, mam v planu obehnout v centru par obchodu. No a taky by nemuselo v sobotu na mini srazu, pokud nekdo prijede :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Počul som že vo Valticiach myslím máte dobrú action cez predĺžený víkend Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 No v Praze prselo uz od rana ale do nedele je mi to jedno jak bude v Praze. Jsem v JM tak musi byt pekne, mam v planu obehnout v centru par obchodu. No a taky by nemuselo v sobotu na mini srazu, pokud nekdo prijede :) Ten sraz je tuto sobotu? Sem myslel, že až tu další. Snad na to nezapomenu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Skajo! TUTO!!! Zatim potvrdil jen Lugo a ty :D Takze takovy komorni srazik. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 kdo zapomene nebo mu to nevyjde muze prijit ve Stredu na pravidelnej, kdo vi mozna prijde i kouzelnik. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Jojo tak dnešní ranní příchod k autu se fakt povedl ... Na druhou stranu mi autor nechal omluvu s telefonem na lístečku za stěračem, tak uvidíme jestli je fakt tak slušnej i s odstupem ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Jestli s telefonem a bude to on tak je to resitelne... Na poistku a striknout to... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Hezkej patek po desti Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Tak zatím to se zítřkem vypadá špatně. Ráno nám přijde do práce malíř dělat dílnu, tak uvidím, jak to bude vypadat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 A to ja zrovna dneska, resp.uz vcera premluvil JRM, aby se taky ukazal... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Třeba to nějak klapne. Jdu vyklízet a uvidím, jak dlouho tam bude. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Super, drzim palce at to vyjde :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Jiříku, nějak ti to nevyšlo ale tak co se dá dělat. Věřím, že to brzy doženeme nějakým tím sklípkem nebo akcí v Praze. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Pohodové pondělí Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Zdravíčko při pondělku pánové ;) Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Pěkný večer, koukáte na hokej :( , dostáváme na frak od Canady. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 No, ke konci jsme malem urvali skoro bod... trosku jsem si zakricel, ale hned me aspon rozesmaly novy reklamy v televizi... pro nezucastnene asi nuda, toceno ale na samote, kde jsem travil oba prodlouzeny vikendy (behem prvniho se to prave tocilo) a hraji tam tamejsi hvezdy, vcelar je soused, co se mu ted porad roji vcely a myslivec je nejen myslivec, ale predevsim tamejsi vynikajici reznik A ve chvili, kdyz tocili reklamu a probiha na obou dvou videjich 7-8 vterina, tak onen statek za ceduli v pozadi vypadal zevnitr presne takto: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 ty woe nekdo ti cubnul kola :asie: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Hey hou Karlinem jdou ? Praha rulezz Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 No dobré jitro všem přeživším Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Ahoj, také přeji pěkné dopoledne a omlouvám se za sobotní absenci. Nakonec se celou sobotu malovalo a večer (a v neděli) jsme stěhovali dílnu zpátky, aby se v pondělí mohlo fungovat. Každopádně návštěvě Prahy se stále nebráním, budu muset napsat WR a něco snad domluvíme Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Hey hou Karlinem jdou ? Praha rulezz si bol pit? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 No byla mensi akcicka :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Že by? Mám brouka v hlavě... pronajmout si auto s nějakým motorem, při době "ho testovat a zkoušet" a pokud se osvědčí, pak ho odkoupit... Otázkou je, jaký bude mít po těch 12ti měsících odkupní cenu. Ale vidím to jako dobrý nápad. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky