raym0n Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Ondro, diky. SAP&DB oddeleni, OS&DB Migrations specializace takze, doufam, diagnoza 'bezpodminecne dozivoti' :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Pohodové středeční ráno Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Streda?! To to leti... Jak je v Praze? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 jj středa, dobré ráno, u nás svítí slunko a sedím na zahradě za řevu ptáků Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 to jsme na tom podobne, sedim u otevrenych dveri na terasu a rikam si kurva proc jsem vcera vecer nesel nakoupit Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 (upraveno) jj, taky makáš doma? zrovna pročítám pojistku na Stěžery, kterou jsem včera řešil a rovnou přepojistil i Josefov, tak doufám, že to nebudu potřebovat a teď jdu makat na chleba, ale pěkně v klidu na zahradě, do HK až večer na schůzi SVJ ... P.S. ono ti došlo víno ve vinotéce? Upraveno Červen 18, 2014 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Sedim v kanclu, koukam na nedopity presso a neperlivou vodu a jimaji me mdloby, kdyz mi sefko rekl, ze by bylo dobry abych si neco prosel.... ....nez pojedu na sluzebku... za tyden :D zlaty ptaci a prazdna lednice :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 ne ale chleba a syr k tomu vinu :asie: ve tri jedeme s Michalem a Alesem do Praglu cipovat 2.0TFSI a zpatky hadam dost poletime, cilovy vykon 260PS Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 (upraveno) Michala z Baloonu? Upraveno Červen 18, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 no, hezký .... to zase bude nasranejch řidičů audin Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Streda?! To to leti... Jak je v Praze? Krásně :) Zítra po o zvedám kotvy a přelet EC do Brna na prodloužený víkend. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Martin: ano jarda: to bude nasranej i jeden ridic R32 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Koukám, že konečně je řádně využitá dvojgaráž ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 jj, Ondra si pořizuje showroom od VW, ale jedině RRR Sedim v kanclu, koukam na nedopity presso a neperlivou vodu a jimaji me mdloby, kdyz mi sefko rekl, ze by bylo dobry abych si neco prosel........nez pojedu na sluzebku... za tyden :Dzlaty ptaci a prazdna lednice :) za týden? to dáš, bych ti ukázal všeobecné podmínky smluv od Skansky nebo Metrostavu .... Martin: anojarda: to bude nasranej i jeden ridic R32 myslím, že nee, a když, tak je v záloze řešení, které už těžko někdo s RS přeskočí .... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 A to bylo kdysi pohádek o Insignii Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 jenze ta insignie neni moc daloko od toho golfu navic mela jeste turbo a byla silnejsi akurat porad drazsi i kdyz turbo do golfa taky na neco prijde Dneska bude peklo den koukam Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 @jar_da: jj, tyden je akorat, jeste to mam v pdf v kindlu, takze pohodka. Jen jsem si chtel poplakat ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 no aby jsi vůbec odjel .... na D1 chytat 3G není nic moc .... @jar_da: jj, tyden je akorat, jeste to mam v pdf v kindlu, takze pohodka. Jen jsem si chtel poplakat ;) jasně, :-), jsi chtěl pracovat, tak makej ... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 jasně, :-), jsi chtěl pracovat, tak makej ... :jelen: :jelen: :jelen: :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Maj pravdu, kluci.. :) :jelen: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Kdyby jste vedeli o někom kdo prodává Felicii combi v benzínu, ve stavu odpovídajícím kilometrům, ale pojízdnou, tak scháním auto na stavbu Tak 15tis. max. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Krásně :) Zítra po o zvedám kotvy a přelet EC do Brna na prodloužený víkend. A nechceš s námi v sobotu vyrazit do Prušánek na otevřené sklepy?? Je to taková fajn komorní akce, už jsme tam pomalu jako domácí ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 @Jack: Mamina bude davat pryc, ale neni to kombajn, takze asi bohuzel. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Potrebuju neco delsiho, casto se bude vozit neco narvanýho až do noh spolujezdce. TOHLE si asi skočím prohlídnout, má to i koulu na vozejk, tak to by bylo super. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 A nechceš s námi v sobotu vyrazit do Prušánek na otevřené sklepy?? Je to taková fajn komorní akce, už jsme tam pomalu jako domácí ;) Ty jo... nabídka více než skvělá, ale začínám být full. Mám volno vždy jen cca půl dne, ale volnej celej den už nedám. Navíc mám na sobotu sraz s bratrem, kterého uvidím poprvé tak jsem z toho trošku paf. Trošičku mi to přijde jak pořad Pošta pro tebe jen s elektronickou pozvánkou Ozval se mi někdo, kdo se jeví jako bratr, další syn otce, a chtěl by se semnou sejít Kdyby jste vedeli o někom kdo prodává Felicii combi v benzínu, ve stavu odpovídajícím kilometrům, ale pojízdnou, tak scháním auto na stavbu Tak 15tis. max. Kolega Mondeo v kombíku, ale obávám se, že za to chce víc než 15 tkč. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 To věřím, že chce víc :D Ale já potřebuju něco co cca 1,5 rokuk bude sloužit jako pickup, a na konci ho dovezu někam na šroťák nebo prodám za nějakou smybolickou cenu za odvoz :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Chápu Ale ta Felicia Combi vypadala ok, ne? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 vypadá ok a navíc 1,6-ka Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Za 15 tisíc nemůže člověk čekat zázraky, ale pokud to splní účel (nebude se s*át, ale to může i nové auto) tak proč ne. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Jsem pred dvema mesici prodaval formana ve stejnem stavu za 3000 kc... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky