Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

no kdyby to bylo tak, ze muzes ve 4 odpoledne z te kancelare odejit a jit se nekam podivat tak OK ale kolikrat se konci v 7 nebo v 9 vecer a to uz mas jen sily na hotel, tri piva abys usnul s tim co mas v hlave a rano na novo, snidane, taxi, kancl. Pak prijde patek kdy mas v podstate jen cestu na letiste a je to.

Odkaz ke komentáři

Tak co jakej byl víkend pánove? :-) mně se zadařilo a splnil jsem si konečně to mytí..jen by to ještě chtělo navoskovat ale na to už vážně nebyla síla :-( navíc mi došel krém na sedačky tak to budu muset časem napravit :-) co používáte za vosky?

post-190-0-18823300-1393790728_thumb.jpg

post-190-0-92105000-1393790768_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pěkný to máš :palec: ...Ještě by to chtělo chromovou opěrku na nohu a textilní koberečky a bylo by to ideál ;)

Já to budu muset taky opláchnout, mám to "po zimě" jak prase :rolleyes: V chemii se nevyznám, dřív jsem měl nějakej šampón s voskem od škodovky, teď používám klasickej Autobalsam, co má děda v garáži.

22-autocleaner-pcs-2.jpg

Odkaz ke komentáři

2Skaja: Chromová opěrka, vidíš, dobrej nápad..možná do budoucna pořešíme. Jinak textilní koberečky éééres samozřejmě máme, ale na léto. Toto je zimní setup tak jsou tam gumový..těch textilních mi bylo na zimu líto...

Všem, pokud možno, příjemné pracovní pondělí :-)

Odkaz ke komentáři

Ty jo ta chromovaná podpěrka není ani nějak moc drahá..no uvidíme... ^_^

Jinak Marcelku, ono je to tak hustokrutopřísně rychlý protože to není žádná elektronika, elektrické otevírání/zavírání jak je v Supu....jsou to jen vytuněný pístnice který to otevřou nahoru. Ale dolů už ti to elektronika nedá. Zkrátka jsou pod tlakem a jak ten zámek odskočí tak to vytlačí nahoru..

Odkaz ke komentáři

2ram0n: I tobě pěkný pondělí :-) jinak docela zajímavý..ale asi to bude jen na Combi ne? Nedokážu si představit,že by to fungovalo i u mé..ty dveře jsou poměrně větší-těžší, větší sklo, křídlo k tomu..si nedovedu představit, že by to ty pružinky tak "odpálily", že by se to otevřelo.. :blink:

Odkaz ke komentáři

Nene, Marcelku bude to tady u té Octavky rychlejší...protože tady to prostě nakopnout ty pružinky a pak už to letí nahorů..kdežto u Superbu to otevírá a zavírá plynule elektronika..resp servomotorek v těch velkých pístnicích co tam jsou ;)

Odkaz ke komentáři

Dělá se to i na lifta, vím, že před časem to tu "propuklo" a lidi to pořizovali ve velkým. Ale pak to tuším někteří dávali pryč, že jim to "páčilo" dveře a při zabouchnutí špatně doléhaly (prohnuly se v místě uchycení tlumičů). Někdo zas tvrdil, že to je OK, tak nevím, kde byl problém. Pak už jsem to nesledoval.

Odkaz ke komentáři

Nene, Marcelku bude to tady u té Octavky rychlejší...protože tady to prostě nakopnout ty pružinky a pak už to letí nahorů..kdežto u Superbu to otevírá a zavírá plynule elektronika..resp servomotorek v těch velkých pístnicích co tam jsou ;)

Já si říkal, že je to jakýsi turbo :wallbash: Superb je takovej plynulej a pomalej, u té Okty bych se i leckdy bál vyvrácení dveří nebo nějakého úrazu (ať už osoby stojící poblíž kufru tak třeba otvírání v garážích). Dokonce mám dojem, že u Superba, když to o něco zavadí, že se to buď zastaví a nebo zavře, co?

Odkaz ke komentáři

2Skaja: Nějak jsem se o to nikdy nezajímal ale už když jsem to tu viděl napadly mě stejný problémy co jsi zmiňoval..raději si to budu zvedat ručně než pak řešit nějaký problémy..

2Technikus: Přesně Marci, když to u Supa o něco zavadí tak to zastaví ;)

Odkaz ke komentáři

hojte

ne sníííííííííííh ne, já už mám letnáky :D

jsem si nedelu pěkně zakutil-olej, stěrače, pneumatiky a hned děděk zase chrochtá-26/2 měl 12 let na silnicích výročí, tak musel dostat péči ;)

Velvana rulez, já mám od ní doma ted všecko, což jak chápu je uplně out :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...