Guest inpulse Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Ahoj. Dneska som nastartoval auto vyrazam na D1 a asi po 5 km pri 130km/hod.Auto prestalo tahat rychlost upadla do max 120km/hod a zacalo svietit zhavenie MaxiDOT do dilny porucha.Po opatovnom zhasnuti a nastartovani auto taha ako ma.Kde moze byt problem ? Vycital som ze spinac brzdových svetiel to moze byt tiez. Škoda Octavia II FL 2.0 TDI PD kod : BMM naj. 147 000km rv.2010 Vopred dakujem za informacie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 kontrolka zhaveni je zdruzena kontrolka, je potreba zajet na diag. Tipuju to na chybu regulace plniciho tlaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest inpulse Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 (upraveno) Dneska som bol na diagnostike prikladam fotku.Mechanik chcel turbo cistit ale zistil ze tiahlo a aj turbo ide ako ma.Ale aj tak ze to bude problem a nie N75 ventil tak neviem za cistenie chce 150€ a N75 stoji 40 € .Neze vycisti mi a potom zase ten ventil bude treba vymenit. Poradte Upraveno Leden 2, 2014 uživatelem inpulse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 koukni sem, snad Ti to pomuze: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21859 tahlo = regulace V servisu kde jsem byl mi dopredu nerekli prakticky nic (krom toho, co jsem uz vedel), museli to rozdelat a podle toho mi zavolali. Rekli mi, ze je zrezla regulace a jestli chci vycistit i turbo, kdyz to maji rozebrany. Od ty doby bezproblemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest inpulse Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 OPRAVENO : doma som vymenil N75ventil zasiel do servisu povedal som im co to robi oni otestovali turbo a aj regulaciu podtlakom a vsetky hadicky...a dospeli k tomu ze to robila N75 ktoru som doma vymenil takze som zaplatil len 15€ za diagnostiku VAG a kontrolu podtalku + hadiciek...dakujem za radi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.