jirka3 Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Presne tak. Dokonce mi to porad vrta hlavou, ze bych vymenil. Ja bych volil svetle sedou metalizu, panoramu a bezovej interier. Neskutecnej luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 Digitální přístrojový panel od roku 2017.Nové dekory a litá kola+induční nabíječka.Nabídku motorů rozšíří BiTDI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 to se ropáci budou mít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Heh, teď jsem si konfiguroval jen tak ze srandy SIII, a zjistil jsem, že ani výbava Style nemá výstražná světla v zadních dveřích, proč takovou blbost dali pryč? Bez alarmu to nemá SAFE systém. Trapas je taky schovaný výfuk u slabšího 2.0 TSI, mohli aspoň dát jen na jednu stranu, ta móda schovávat výfuk je vůbec divná. Má SIII plynovou vzpěru kapoty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 dnes musíš za Safe platit, cos čekal :D plynové vzpěry má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 JJ, dneska se u škodovek připlácí za kdejaký detail, který by mohl být normálně v základu od určité výbavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Já mám pocit, že němci to tak měli vždycky. Základ je uměle oholenej, střední výbava je takový rozumný základ a k nejvyšší výbavě pak stejně člověk nahází další bambilion příplatků, takže je cenou nakonec někde úplně jinde. A je jedno, jestli je to okta, sup a nebo turek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bednarmar1 Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Lancelot: jo, to me dostalo, kdyz jsem zjistil, ze mi v zadnich dverich nesviti vystrazna svetla. SII je tam bezne mela. U tohoto modelu bych to bral jako samozrejmost. A to jsem si priplacel za svetelnej paket... Standardne to ma az L&K :-( Vzpery u motoru ma dve. Jedna by to asi neudrzela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 A jsou tam ty světýlka vůbec nebo je to definitivně očesané? Že se vždycky zruší to, co se mi líbí. Třeba lampičky u stínítek jsou pořád, přitom je to podle mě úplná blbost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bednarmar1 Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Je tam jenom odrazka. Nejsou tam ani kabely :-( Jinak ostatni veci ve dverich normalne sviti - LED lista, klika, ovladac okna. Bych cekal, kdyz doobjednam extra svetelnej paket, ze bude vzadu i odrazka. Setrilo se kde se dalo, zjevne...:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 :D :D a zase.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Nevím, čemu se divíš - to nevíš, že kupovat nový model během minimálně prvního roku výroby, je sázka do loterie? Zase se to potvrzuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 U Skodovky 2roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bednarmar1 Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 Jenom na vysvětlení. Lidi s DCC si stěžují na hluk od zadní nápravy. Rada je aktuálně DCC nebrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/novy-superb-ma-problem-s-klepajicim-podvozkem-skoda-si-s-nim-nevedela-rady/ Tak problém s DCC vyřešen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Vzdycky me fascinuje jak rikaji, to jste prvni komu to dela, nebo tady v tomhle pripade pri specificke jizde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Setreni, setreni a pak to tak dopada. Nehorazna ostuda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Zadne prekvapeni, njn :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Každopádně pro mě je daleko zajímavější ta diskuze než vlastní článek. Tam se člověk dozví, že stejný problém se vyskytuje i u Golfu 7, O3 nebo Passatu. Prostě komplet MQB, jedno jestli s DCC nebo bez DCC. Konkrétně u O3 RS 2014 (bez DCC) stejný problém. Řešil to borec se servisem a automobilkou rok a půl, než se něčeho dobral. U Golfu 7 tam někdo popisuje, jak si s tím servis VW nevěděl rady. Přijel lokální manager z ČR a nic. Přijel manager z DE a taky nic. Výsledkem byl jen oficiální dopis, že tento akustický projev nemá vliv na funkčnost automobilu a řešit to dále nebudou. Tohle mě na koncernu tak štve, že když už vyrobí nějaký problém, což se prostě stát může, tak to vždycky hrají do outu, odmítají řešit a všem tvrdí, jak je všechno růžový a ten kdo něco reklamuje je debil Hlavně, že škodovka řeší, jak (potenciální) zákazníci vnímají společenskou odpovědnost výrobce. Ale aby se zajímali, jak si neskutečně vytírají p.del s věrnýma zákazníkama, to ne. Však on se vždycky někdo chytne, kdo jim to koupí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 to uz vypada, jak kdyby s tema autama nejezdili. To si toho nikdo pri testovani nevsimnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Jako stane se, chápu že ty auta dnes jsou ještě slozitejsi než dřív. Ale mají se k tomu postavit. No četl sem na vw fortexu fóru, že lidem vibroval a hlucel golf kolem 100km/h. Vyřešil to tak že toho Golfa prodal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Přesně. Když si koupím auto za mega, což Superb s DCC bude, tak bych čekal přístup ve stylu: Ano, o tomto problému víme, bohužel ho momentálně nejsme schopni vyřešit. Automobilka na tom intenzivně pracuje, jakmile bude řešení k dispozici, budeme Vás kontaktovat. Jako omluvu za tyto nepříjemnosti od nás přijměte malou kompenzaci ve formě sady gum zdarma nebo pravidelnou servisní prohlídku zdarma. A neřeknu ani půl slova, ještě jim poděkuji a budu je všude chválit a doporučovat. Ale abych se jich doprošoval, aby mi to vůbec vyřešili? A ještě na to čekal půl roku? Ze zákona mají na vyřízení reklamace 30 dnů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 My jsme Vam to tu testovali, provedli jsme 300 km testovaci jizdu (technik potreboval na knedlo vepro zelo k mamince) a zavada se neprojevila. A nebo mozna bylo radio tak nahlas, ze to nebylo slyset. Vazeny zakazniku, nereste to a drzte hubu :) Ale celkem chapu snahu VW jakykoliv dalsi problem tutlat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 (upraveno) Tak to není, oni to fakt testují. Ale jak píše skája tak by to mělo být. Upraveno Duben 15, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Jasne, jasne, asi jako mne testovali podvozek. Na nerovny zaplatovany silnici je podvozek vyrazne tvrdsi a bouchajici, nestabilni nez je normalni. Servis byl do detailu informovan o detailech a doporucil jsem jim i kterou cestu maji pouzit k testovani (je to ulice vedle servisu). Auto neopraveno, vse je dle autorizaku v nejlepsim poradku. Iluze o tom, ze si davaji nejakou zvlast praci jsou falesny - co jim clovek nerekne primo nebo neni zjevny a urcity, tak neresej. Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Přesně. Když si koupím auto za mega, což Superb s DCC bude, tak bych čekal přístup ve stylu: Ano, o tomto problému víme, bohužel ho momentálně nejsme schopni vyřešit. Automobilka na tom intenzivně pracuje, jakmile bude řešení k dispozici, budeme Vás kontaktovat. Jako omluvu za tyto nepříjemnosti od nás přijměte malou kompenzaci ve formě sady gum zdarma nebo pravidelnou servisní prohlídku zdarma. A neřeknu ani půl slova, ještě jim poděkuji a budu je všude chválit a doporučovat. Ale abych se jich doprošoval, aby mi to vůbec vyřešili? A ještě na to čekal půl roku? Ze zákona mají na vyřízení reklamace 30 dnů :) Bohužial realita je tá, že jeden zákazník a jeho spokojnosť je absolútne nezaujímavá. Výrobcu zaujímajú len a len predané počty, nič iné a skúsenosť z praxe je taká, že aj u prémiových značiek (kde by to človek naozaj nečakal) končí snaha uspokojiť zákazníka vtedy, keď s novým autom opustí brány showroomu. V tom momente záujem predajcu padá a jeho cieľom je násť ďalšieho zákazníka, ktorému by predal nové auto. Servis sa o autá v záruke netrhá, pretože závady musí odstraňovať v podstate zadarmo a preto sa správa servis tak, ako sa správa. Ochota opraviť auto sa zázračne zmení v okamihu, kedy už je auto po záruke a všetky opravy si platí zákanzík sám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hrutek Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 (upraveno) Za mne pěkně a povedené auto, do kterého půjdu. Určitě kombi které vypadá skvěle a je hezčí a zajímavější než limuzína, navíc ten kufr pro rodinu s mimcem super. Motorizace také jasná: diesel 140kw neboť nejezdím ročně dost. No a výbava uvidíme dle financí:-) Ale 4x4 a automat je v konfiguraci.... Jen mně zaráží nutnost příplatku ve výbavě L&K. Budu doufat ve velkou spokojenost jakou jsem měl doposud s O2. Upraveno Červen 1, 2016 uživatelem hrutek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Září 16, 2016 Sdílet Odesláno Září 16, 2016 Nový ceník: superb-cenik.pdf Nově vyhřívaný volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 27, 2019 Sdílet Odesláno Duben 27, 2019 Plug-in hybrid: https://www.auto.cz/skoda-superb-phev-je-novy-hybrid-s-dojezdem-na-elektrinu-az-70-km-128972 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Únor 14, 2022 Sdílet Odesláno Únor 14, 2022 Ahoj, planuji koupit Sup 3 v kombi. Prosim o doporuceni jaky motor vybrat. Nyni mam Sup 2 1.8 TSI. Tak slabsi asi nechci. Pak me zajima DSG 6 a 7 kvalt a od jakeho roku uz je 7 kvalt spolehlivy. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.