toshi Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Neštartuje mi auto.Pri prvom pokuse nenastartuje a pri druhom naskoci motor ale len kym nepustim klučik.Skušal som žhaviče tak že som každý zvlášť prepájal cez skúšačku na plus na baterke.Skušačka by mala svietit,ale ani pri jednom žhaviči mi nesvietila.Niekto mi povedal že je to problem z elektrickou časťou spínacej skrinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) to sem ti řek asi já neb sem to pochopil tak že dokud držíš klíček v poloze start tak to běží a jak ho pustíš tak to chcípne a s tím žhavičem pokud ti to nesvítí je žhavič mrtev Upraveno Leden 4, 2014 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Tak su vsetky 4 K.O. a moze to mat vplyv aj z tym startovanim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 pokud sou mrtví všechny 4 budou raní starty problematický dej nový a uvidíš že se to zlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Vyndej je a zkus je mimo auto na batrce a hned uvidíš na cem jsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.