JANTO Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Na Octawke som nabehal 10 000 km bez problemow,a zrazu pred mesiacom nechcela wôbec naštartowať až na 15 krát,odwtedy pohoda až wčera už je K.O. neštartuje ja že to bol štartér,ale ten točí,merali mi to že nejde štawa na žhaviče a na ciewku čerpadla!!!! nechapem!!! Na diagnostike wšetko O.K. pomôžte :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 a co zhavice v poho ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Koukal jsi na pojistky co jsou na baterce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Jestli není napětí na žhavících svíčkách, tak koukni na ty pojistky na baterce, jak se píše výše ( velikost pojistky 50A - přívod "+" na žhavičky přes relé žhavení ), pokud ta bude v pohodě, tak koukni pod palubku na žhavící relé ( relé č.4 ), pokud i to v pohodě, tak kontrola vedení od jednotky motoru k relé a proměřit napájení relé. Jo a ještě pojistky v pojistkovém boxu u řidiče skontroluj. Je tam jedna malá, co napájí to relé žhavení ( ovláací část relé ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JANTO Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Dakujem wšetkým čo sa ozwali ,kamoš to poriešil dake to relatko pod palubkow,a že bola zlá kostra,zajtra mám isť po moju lásku Octáwku ku nemu že už ide,ale ešte raz moc..moc díík za rady ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Rado se stalo... hlavne at jezdi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Nemáš zač. Hlavně hodně km bez nehody a poruchy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JANTO Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Dakujem wšetkým čo sa ozwali ,kamoš to poriešil dake to relatko pod palubkow,a že bola zlá kostra,zajtra mám isť po moju lásku Octáwku ku nemu že už ide,ale ešte raz moc..moc díík za rady :) :) priatelia ja tomu nerozumiem zasa to neštartuje !!! ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.