Přejít na obsah

vlnovec/pletenec na OI 1.6 74kW

Doporučené příspěvky

Mám trochu problém s prděním motoru na volnoběh - kamarád mně hned po nastartování (aniž bych se ho na něco ptal) řekl, že je prdlý vlnovec na výfuku - oprava odřezat a vyměnit. Někde na internetu jsem se dočetl, že se to dá odhalit jarovou vodou na studené svody???Jaký je postup??Budu to muset časem zřejmě vyměnit...řešili jste to někdo na 1.6 74kW? Kolik to cca stojí a dá se to koupit i bez předního dílu výfuku? Ten se totiž - co jsem hledal - prdává pouze jako komplet přední díl výfuku s katalyzátor za nemalý peníz...díky, Adam.

Odkaz ke komentáři

Vlnovce jsou dva vedle sebe, takže pokud by byl špatnej, tak je potřeba zjistit, kterej je špatnej (špatné místo zjistíš tak, že bude prasknuté místo černé nebo očouzené). Jinak vlnovec se dá koupit samostatně a dá se převařit, ale než budeš něco kupovat, tak se podívej jesti nemáš jen prasklou spojku, co spojuje první díl výfuku (katalizátor) s druhým dílem (středem). Taky mi to dost silně prdělo a myslel jsem, že je v háji vlnovec a byla to jen prasklá spojka ;)

Odkaz ke komentáři

Díky všem! V úterý pod to lehnu a uvidím - třeba to bude jen ta spojka, jak píše Konny - kéž by...ta Ochcávka je auto plné překvapení! Aspoň si s tím člověk získá vztah, když se v tom furt hrabu - ne jak minulé auto, tam se jen lila nafta a osobní kouzlo (poruchovost) žádné. Asi to bylo tím, že za jeho cenu bych měl tři současné Octávky!:-) Takže za málo peněz tak trochu málo radosti. Ale jede to!:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...