Tregi Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 moc pěkná :D Koukám, že ti chybějí krytky v předním nárazníku, taky jsem je musel teďka kupovat. Našel jsem je na netu za 49Kč/ks, kdyby jsi měl zájem pošli SZ a já ti dám adresu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 takové zku* fatalni chyby. Strhl se mi závit v těhlici pro váleček na kterém se pohybuje třmen. Tak musím vyměnit celou těhlici ... hrátky s disky ... nemusíš je na to opravna sada sam to mam už přez rok a žadný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Nad barvou středů jsem uvažoval, ale je to ještě ve vývoji. Viz moje ostatní přízpěvky tady v mém vlákně: TYRQUISOVÉ nebo RŮŽOVÉ jo tak to by taky nemuselo byt vubec spatny. ale prijde mi skoda nechavat takovy krasny kola jenom v jendy barve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 nemusíš je na to opravna sada sam to mam už přez rok a žadný problém opravná sada? tak o té nevím, zkusím pohledat Nás napadlo zalít to tekutým kovem mírně a protáhnout závit do toho tekutého kovu jak zaschne Už jsem ho i koupil ale ještě jsem to neaplikoval. moc pěkná :) Koukám, že ti chybějí krytky v předním nárazníku, taky jsem je musel teďka kupovat. Našel jsem je na netu za 49Kč/ks, kdyby jsi měl zájem pošli SZ a já ti dám adresu :P Jj už zase chybí ... ten jelen mi je sejmul. Zajímavé je že sejmul ty mřížky, potom clonu uvnitř světla (ale světlo neprasklo) a v interiéru kapličku na výškáč ale sloupek se nepohnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 posílení pro řádný pracovní výkon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 (upraveno) Vyměněny lanovody ruční brzdy pořád to není ono ... škoda že už jen že není co vyměnovat (prasátka, pakny, vymezovací pružinky, bubny ... vše nové) Natřené třmeny a bubny MARŠMELOU style Vystylované zpětné vnitřní zrcátko. Upraveno Srpen 7, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 natřeny třmeny a bubny zpětné zrcátko origo lauf leštěny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Teda Ty ses rozjel ! Parádní práce ! Jak jsi dělal to zpětné zcrátko? Co je to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 S brzdama se opicis po me Joo? to zrcatko vypada jak nejaka oplatka nebo cokolada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Zrcátko jsou samolepky přez sebe, většinou z značkových hader nebo sportovního vybavení co mám doma, nechal jsem se inspirovat ze zámoří, chlapci to tam měli na všech zpětných zrcátkách. Konwas neopičím, mám vlastní plány, ale podoba v takovým tom kultovním stylu tam určitě bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 A face zadni lampy davat budes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Jo to se uvidí, je víc možností ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Bože to je něco dokonalého ten zvuk: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 super.... to dáme do octavie :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Bože to je něco dokonalého ten zvuk: To je luxus. A promiň to zrcátko se mi taky moc nelíbí, ale docela dobrý nápad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 (upraveno) Pár nových věcí: (a dostal jsem i časák :) ) Upraveno Srpen 26, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Pár nových věcí: (a dostal jsem i časák :) ) To je LaK? Na kolik Tě to vyšlo? Já přemýšlím taky o předních lampách od LaK + blinkry... Jestli to není tajný, klidně do SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 (upraveno) 4040,- z obaauto i poštovné ještě tam byly origo mřižky do narazniku Upraveno Srpen 26, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 tak to je pohodová cena to jsem si myslel že to bude mnohem dražší :D tak to se ti to povedlo dobře koupit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 4040,- z obaauto i poštovnéještě tam byly origo mřižky do narazniku Jj ob znám a už jsem taky od nich něco bral... Luxusní cena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Práce pokračují, nahození L&K SVĚTEL, radost mi dělaly i ledkové obrysovky co jsem pořídil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Parádní světýlka. :) Vypadá to moc dobře. Jaké používáš žárovky H4? Měl jsem Osram Night Breaker, svítily krásně bíle, ale po 7-mi měsících bylo po nich. Teďka mám normání Narva. Sice drží už víc jak rok, ale jak je mokro, tak je to slabota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 (upraveno) A upravená maska. Zabavila mě na celou neděli :) Ten chrom odstranit to bylo nemalé peklo. Fotky z tvorby masky budou následovat. PS: Jinak jasná věc, maska nesedí perfektně a světla taktéž. Ještě si s tím pěkně pohraju, ale to je taková druhá fáze A tož co vy na to? ;-) Upraveno Srpen 30, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 (upraveno) Parádní světýlka. :) Vypadá to moc dobře. Jaké používáš žárovky H4? Měl jsem Osram Night Breaker, svítily krásně bíle, ale po 7-mi měsících bylo po nich. Teďka mám normání Narva. Sice drží už víc jak rok, ale jak je mokro, tak je to slabota. Žárovky jsou Philips X-treme Power, ale ještě se podívám, nejsem si nastopro jistý. Už je mám víc jak půl roku určitě (jezdím každý den). Svíti moc dobře, silně. Pak už byly myslím silnější jen ty Philips Rally ale nejsou povolené do obyč provozu. Je to originál ale předělanej. Měl jsem ji prasklou, a taky se loupal lak z toho chromu, takže jsem chrom odstranil a tu "první rýhu" zakytoval tak že je rámeček k zbytku napevno. PS: Po přestěhování do města a do bytu s garážovým stáním a sklepem jsem pomalu už myslel že je po všech hrátkách. Ale nehodlal jsem se vzdát. Nakonec si ani jeden soused nestěžoval na brousení a šmirglování přez celou neděli ani na smrad laků a ředidel. Kachle na terase to trošku schytaly od té magic metly ale to se vyčistí Upraveno Srpen 30, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 (upraveno) Lampy super! :) Maska pekna prace, jen ti ten kyt mozna popraska, kor v mistech kde si neoloupal ten chrom.. Jo a co znamena ten medved na tom narazniku?? Upraveno Srpen 30, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Moooooc pěkný, co tam máš za žárovky? Líbí se mi jak svítí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 @paintfrost: nadherne, makas na nem hodne jenom ty kola, tj ty stredy ne davej do cerne - budou vyapdat moc male jinak ne byl jsi tento vykend na tuningu v prerove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 KDYBY KONWAS NENAPSAL ŽE TO JE MEDVĚD, TAK BYCH SI MYSLEL ŽE SE TI Z TOHO NÁRAZNÍKU LOUPE LAK :) TY WOE ASI BUDU MUSET ZAJÍT K OČNÍMU ;) :D JINAK SVĚTÝLKA A MASKA VYPADAJÍ DOBŘE A TEN CHROM Z MASKY JSEM LOUPAL TAKY TO BYL POROD :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 (upraveno) Masku asi ještě jednou přetáhnu tmelem a hodím ji do profi lakýrny, pač to domácí lakování se mi nezdá. Lampy super! :) Maska pekna prace, jen ti ten kyt mozna popraska, kor v mistech kde si neoloupal ten chrom.. Jo a co znamena ten medved na tom narazniku?? :D Ten chrom jsem odstranil všude takže myslím že je to cajk, chytlo to všude velmi dobře, uvidíme. Na nárazníku je panda @paintfrost: nadherne, makas na nem hodne jenom ty kola, tj ty stredy ne davej do cerne - budou vyapdat moc male jinak ne byl jsi tento vykend na tuningu v prerove? V přerově pracuju, takže si mě tam mohl zahlédnout ale jinak ne-e nebyl. Na té akci přímo ne. Bejba ještě ani není připravena se účastnit ;) KDYBY KONWAS NENAPSAL ŽE TO JE MEDVĚD, TAK BYCH SI MYSLEL ŽE SE TI Z TOHO NÁRAZNÍKU LOUPE LAK :lool: TY WOE ASI BUDU MUSET ZAJÍT K OČNÍMU ;) JINAK SVĚTÝLKA A MASKA VYPADAJÍ DOBŘE ;) A TEN CHROM Z MASKY JSEM LOUPAL TAKY :lool: TO BYL POROD :) Razty to samé mi řekla přítelkyně, bála se vyjádřit co tam je, že jsem zase odřel auto, nakonec si všimla že je to ta panda :D Jinak díky za chválu. Určitě někomu se ta maska líbit nebude :D pač není originál, ale mě to příjde jako dobrý kompromis mezi originální škaredou předfaceliftovou a jistým vylepšením :) Upraveno Září 2, 2010 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 mě se to prostě líbí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.