pointfrost Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 (upraveno) JJ má koupil jsem ji v OBI k tomu koncovku co jde tak nějak do špičky až do pruměru 10mm a na to koncovku kde z jedné strany jde horký vzduch 300 - 600 °C - a z vrchu zatlačíš tyčinku s plastem dokonce jsem to tak pěkně chytl, že tyčinku nemusíš tlačit, ono si ji to potahuje samotnou - když trefíš teplotu a netaví se ti "pod rukama" :) UŽ se těším až rozkrájím a svařím celý nárazník :D Upraveno Leden 17, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 parada pointfroste urcite dobra volba a taky zabava na hodne dlouhou dobu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Jj šak tak to má být :) postupuju pomaličku ale jistě a hlavně ať je pořád co dělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 (upraveno) Vypadá to že nakonec mám vybráno. Dělám dobře ? Nepřehlížím nic ? ZKONTROLUJTE MĚ Ještě budou třeba delší kosti a jinak je to doufám vše. http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-sta...imousine-Kombi/ Upraveno Leden 24, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 akorat mam pocit ze kdysi tam bylo jeste rozdeleni s tim max. zatizenim napravy. diesely to mely nad a benaly do. a kosti budes potrebovat kratsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Kratší ? aha, tyjo nevim proč jsem najednou měl v hlavě že delší No v techničaku mam 920 Kg na napravu max... takže by to mělo být ono ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ja jsem si taky vzdycky myslel ze delsi ted prave nevim jestli to nahodou nebylo u pevnyho podvozku. ale jestli delaji jenom tento, tak to asi bude ten 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Téměř kupuju STAVITELNÝ PODVOZEK, a co se mi nestalo! Dneska v nemocnici Olomouc jsem najel předkem až nad obrubník. Když jsem chtěl vycouvat, spodní část nárazníku vystřelila do křoví ;) Ještě, že to není v celku jak u faceliftu, to se bude hodit !!! :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 ten cernej spodek je k nezaplaceni. ale stejne je to docela vtipny kdyz vezmes, ze OI predface to mela, OI face ne, OII predface jo a OII face uz zase ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) JJJ přesně tak taky sem se nad tím kdysi pozastavil. Hele auto idiota, nová A4, vytuněná od hlavy až k patě. Blbec to do někoho napálil a prodává ... http://auto.bazos.cz/inzerat/8604476/Audi-...attro-30tdi.php TAK TO JSEM NETUŠIL ŽE NĚCO TAKOVÉHO EXISTUJE !!!!!!! TO MĚ POSER ZÁDA! http://auto.bazos.cz/inzerat/8079363/Bremb...ice-4ervene.php Akorát že párkrát zabrzdí a ten silikon se jim roztaví ! Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Ty brzdiče jsou masakrální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ahahahhaahhahhaha kuwa to je prdel a muze se to zalepyt na bubny? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 shit - už to smazali :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 ani jsem to neztačil zkouknout :/ co tam bylo kluci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 "luxusní vychytávka" :D představ si brzdový třmen jak má třeba Porsche, ovšem pouze plastový tvar, který si nalepíš na svůj klasický třmen - jen aby to vypadalo že tam máš ten mega ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 :( to by bylo něco na baby - o tom by se měl dozvědět Jajin a jeho babolap-stroj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Si delate prdel, ale ten narust brzdovyho ucinku... Zaslapnout to, tak zustane naprava stat a zbytek auta leti dal. :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 TO SNAD NENÍ PRAVDA CO LIDI DOKÁŽOU VYMYSLET ZA KRAVINY OBALY NA BRZDIČE :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 (upraveno) houmiku :D :P Kdyžtak prosím o rekaci tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1088469 Upraveno Únor 5, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 (upraveno) Snažím se sundat sedačky, je tam ovšem pin v tvaru sluníčka a je větší než T40 :) Že by tam byl Torx 45 ? Nevíte někdo jak velkej tam má být ?! A kde ho sehnat ... Schválně jsem byl v škodovce, borec se mi vysmál do xichtu. Neřekl ani kolik tam má být, ani kde to seženu - mám si prej zajet na servis PS: málem jsem se o tu JETTU opřel zadním nárazníkem:D Co říkáte na: - maska - interiérové polstrování - kombinace s tím šedým introšem je na hovno že ? chce to černý ... (myslím ručky, stínítka, lampa atd ...) - nálepka slepice na čelním skle ? Upraveno Únor 9, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 je fakt, ze k modry by se ta cerna hodila asi vic. ja to prave planuju sedej vnitrek a bezova kostka a tabecy jenom ciste bezovy. to k sobe snad pujde... dej lepsi fotku ty masky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 FŮŮJ TA ČERVENÁ BARVA NA STŘEDOVÉM PANELU TI TO KAZÍ :D DEJ TO PRYČ JINAK PARÁDNÍ ÚPRAVIČKY :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 vypadá to hodně zajímavě :D ale ta černá by k tomu pasovala líp :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 tak introš se mi velice zamlouvá, líbí se mi a to doopravdy.. hodně ožil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Stropnice a stínítka SUPER !!! :) Teďka k tomu dolaď dedačky a bude do špica! jo ten červený dekor na středovém tunelu se mi moc nelíbí. Ale musí se to líbit hlavně Tobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jj červená půjde do pryč. Jak je fotka mého volantu, ten airbag má jinou barvu, že by byl měněný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 ten strop je parádní ještě takhle udělat výplně dveří a středy sedaček a je to super... maska se mi taky hodně zamlouvá slepice na okně mě nebere... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Pane je to vážně super(až na tu červenou :lool: ) ten introš,maska a ta slepice.............vážně gůůůůt ;) :o Posílám SZ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Díky !! Máš SZ. hh, už jsem to tu dokonce i posílal, kdyby ještě někdo chtěl ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1057726 Lidi řeším problém čistý vzduchový filtr, nová váha vzduchu, čistý egr, nový intercooler když přidam na 2000rpm tak sepne turbo, výkon se zvedne a začne to turbo tak krásně syčet ale jak to zvednu na 3500 nebo 4000rpm tak začne syčet unikání vzduchu ... a výkon se už nezvedá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 tak zkontroluj všechny hadice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.