Pato0112 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Ahojte.Nikde som s anic nedocital tak sa vas chcem spytat mam problem s ABS .Zacala mi svietit kontrolka ABS.....ABs mi neslo..uz som si konecne nasiel cas nato a dnes mi prestala svietit lenze problem je ze mi tam nieco cuka ked vytocim alebo sa prudsie pohnem neviem co to moze byt ale na 90% to suvisi s ABS lebo ked svietila tak nic necukalo vsetko bolo ok a teraz ked prestala tak to zase robi ..co to moze byt?? Ja myslim ze cidlo len mi nejde do hlavy preco teraz zhaslo a robi to toto...vdaka 1998, 1.9 Tdi, 81kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak to máš asi i EDS a je možné že to dělá ono. A EDS zamezuje prokluzu kola, to které má tendenci proklouznout tak ho přibrzdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak to máš asi i EDS a je možné že to dělá ono. A EDS zamezuje prokluzu kola, to které má tendenci proklouznout tak ho přibrzdí. Fuuuha akurat citam o tom EDS a ja ani neviem ci ho mam...ale pred ty som to nepocitoval zeby som to mal nechapem tomu aj to s amoze poskodit alebo nieco??:. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 No je to součást ABSka a pokud ti nešlo tak nešlo ani EDS . Nejlépe to odzkoušíš když se jednou stranou postavíš na krajnici a při rozjedu to trochu osolíš a mělo by to tak zarachtat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 No je to součást ABSka a pokud ti nešlo tak nešlo ani EDS . Nejlépe to odzkoušíš když se jednou stranou postavíš na krajnici a při rozjedu to trochu osolíš a mělo by to tak zarachtat. Ano ano a no presne to mi robi ....a co s tym musim urobit nejaky navod som nasiel vraj nezaberaju rovnako kola a tak zapina to eds pri rozjazde ..a musim sa pozret ci mam aj EDS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Určitě ho máš je to součást jednotky ABS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 No stitok som nenasiel ale dufam ze ho mam a problem bude tam lenze neviem ci to dokazem sam spravit asi bud elepsi servis ci??..je to zlozite ci nevies??? Kazdopadne ti velmi pekne dakujem velmi si mi pomohol To EDS som ani netusil co to je ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Poptej se tu na fóru zda někdo z tvého okolí nemá VAG ať ti vyčte chyby a potom budeš vědět co ti to dělá ale většinou je to nějaké čidlo na kole.Právě pro to je v profilu ta možnost zadat si město aby ostatní kteří by mohli pomoc věděli odkud jsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Uz som bol na diagnostike a je to snimac predneho praveho kolesa.Dufam ze sa tym moj problem vyriesi lebo mi to ABS raz svieti a potom nie .Tak uvidim po vymene ...a ano idem si doplnit profil Thanks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 zdravím, chtěl bych se zeptat. Jak poznáte ABS v autě? Když jsem měl vyndané budíky tak jsem zkoušel zda svítí všechny světla a i ABS se mi rozsvítilo, pojistka se v autě nachází při startování se mi ale nerozsvítí a při brzdění nějak nefunguje a ve velkém TP je napsáno, že ABS nemám. Tak opravdu nevím jak s tím naložit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Nejspíš se pořádně rozjet a pak zprudka zabrzdit :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nadoxx Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 To jsem včera zkoušel na mokré vozovce (pršelo) a jen krásný smyk :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.