RadimCep Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Muzete mi nekdo prosim poradit, auto z niceho nic zdechlo a uz nechytlo, zkouseli jsme vymenit palivove cerpadlo, procistit privod paliva, ale nepomohlo to, pak to kamarad napichnul na diagnostiku a zjistil chybu c. 00529 a rikal, ze HALLUV SNIMAC, je to mozne? Kde ho vubec v motoru najdu? (Nemohli jsme nic najit). Pripadne jestli je to nim, bude pasovat tenhle? http://www.cc-autodily.cz/snimac-otacek-halluv-2_2 Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Podle chování motoru i kódu závady je to hallův snímač, najdeš ho v rozdělovači. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 1,6 55kw má hallov snímač v rozdeľovači 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Diky, muzete mi prosim nekdo poslat odkaz na novy snimac? (Idealne cc-autodily). Pripadne se vyplati koupit ze starsiho auta? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 http://www.cc-autodily.cz/generator-rozdel-1-6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Díky a vyplatí se mi teda sehnat nějakej z bazaru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Tak v první chvíli se ti asi vyplatí, ale teď je otázka jestli ti starej za 2 měsíce neodejde a budeš tam kde jsi byl. Navíc bez funkční Halovky nenastartuješ, ale to už dobře víš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Ahoj, tohle se mi taky stalo a snímačem to nebylo :) Z vačky na rozdělovač je to přenášený přes malej plastovej čep a ten mi prasknul. Nikdo mi nevysvětlil jak je to možný. Prasklo to když byl motor v záběru. Což mi vůbec nejde do hlavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.