kermo Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Zdravím mate niekto skusenosti s pouzitim plasti dipu v interiery auta napr. nastriekanie líšt a pod. Dakujem za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Budu tím zkoušet dělat stropní madla a možná madla otevírání dveří. Myslím, že by to mohlo vypadat OK a dělá se s tím dobře. Otázka je jaká bude výdrž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Zalezi co s tim vse chces lakovat. Myslim ze to bezne opotrebeni vydrzi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Mate niekto aj nejake foto ako to vyzera?? Co sa odolnosti tyka videl som jedno video kde to nastriekali na vonkajsie klucky a celkom dost toho znieslo. Myslim ze aj v interiery to bude v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Kermo: Já teď dipoval masku, a drží to parádně( moje galerie). Nechal jsem to na mrazu naschvál, a žádné mechanické ani jiné poškození. V interieru to určitě vydrží, pokud se to "neprotrhne" prstýnkem, nebo jiným ostrým předmětem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaigr Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Již sem zkoušel. Celkem fajn práce s dipem. Ale hlavní je koupit dobrej dip. Sou i takový co nekrejou.Jinak mám odzkoušený ,,Car dip UK,, Ale tahle varinta nepatří k nejlevnějším. Celkem 3 spreje ( 1x blokovací, 1x samotná barva, 1x transtaparent (mat) to celé vyšlo cca 1200 kč.K postupu asi takle: odmaštěno technickým benzínem, 2-3x blokovaci nástřík, 4-5x barva, 2-3x transparentní násřik.Mezi každou vrstvou 20 - 30 minut.Seženete zde: http://www.dipshop.cz/ Na jaře mám v plánu dipovat svůj interiér a hodlám vyzkoušet USA tuším dip http://www.plastidipshop.cz/?sidx=0&br=&catg=13&sort= .Ten snad ani nepotřebuje blokovací nástřik a výjde levněji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.