Přejít na obsah

Moje "Šedá" oktule

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi

K 18 jsem si pořídil O2, 2005 2.0TDI BKD výbava elegance.

No moc dlouho jsem si jí neužil, když jsem se vracel ze SVK jedna slečna nezastavila na stopce a nabořila mi bok. Takže první penízky šly ihned na opravu. Momentálně plánuji, zatmavení zadních oken, dodělat hudbu, nové kola a kožené sedačky.

Úprávy: Nové znaky, hudba od Alpiny, 4 ramený MF kožený volant, navi nexus, sport. vzduch. filtr, nové alu kola jak zimní tak letní( pegasus, byly komplet přestříkany), v interieru RS dekor, bočnice z FL, komplet led osvětlení a dpodatečné osvětlení kufru, černá maska, kožená ruční brzda

Musel jsem měnit, ovladače na okna, všechny byly oloupané. Vypínač světel, zadní ventilatory ( blblo ovládání ventilace), škrtící klapku, kryt motoru

post-33989-0-53701200-1390499758_thumb.jpg

post-33989-0-34909100-1390499807_thumb.jpg

post-33989-0-04802900-1390499889_thumb.jpg

post-33989-0-72370900-1390499968_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Skoda byla hrazena rozpoctem a ne na fakturu kde bych diky amortozaci dostal prd. Castka byla 12 tis. Oprava stala 20. Nemluvim o tom ze na castku jsem cekal 4 mesice, diky "zahranicni" skodny udalosti bylo kolem toho spousta starosti. Slecny na kooperative vedeli o teto problematice priblizne asi tolik kolik vi koza o fotbalu :) vse jsem si musel zarizovat sam.

Odkaz ke komentáři

Nene nebyl autorizovanej, to jsem si dohledával. Prostě jsem naletěl, aspoň vím pro příště, ikdyž doufám že žádné nebude :) v sun+ mi řekli že oprava 43 tis a s tím že se bude ta část navařovat :wallbash:. Nevim, myslim že je blbost si nechat řezat do auta..

Edit: Nově udělaná maska

post-33989-0-87076000-1390568656_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasně, to by bylo super. Mám na zimu stejná a vždy mě to štve, když musím přezout - oproti letním, kde nemám ani škrábanec, jsou zimáky už na pováženou. Myslím, že dle fotek je mám poškozené na podobných místech, možná četněji. Zajímá mě jak zabrousit ty škrábance, které se mi zdají být i docela obča hluboký jakoby až do kola a pak samozřejmě postup lakování včetně použotýho materiálu apod. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...