Přejít na obsah

Moje "Šedá" oktule

Doporučené příspěvky

Dost lidí má lišty v barvě vozu a přitom nemá RS nárazníky - například Chjetjov, vypadá to hezky. Mě osobně se více líbí ty lišty z FL, tedy lehce profilované, ale to by potom vůbec nekorespondovalo s lištama vpředu a na zadku. Takže za mě proč né, vypadá to o řád výš než ty plasťáky.

Odkaz ke komentáři

Hmmm tak potom bych přispěl tím jak to mám já - RS nárazníky + boční lišty mám RS v černé, nechal jsem se inspirovat konceptem RS+. K tomu jsem si udělal ještě výplň masky - tedy žebra, do černé + krytky mlhovek a i dolní žebra. Zatím jsem to nikde neviděl. :)

post-1472-0-73016300-1391522675_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Laurin: Ploutvičku a křídlo už mám doma :D jen čekám ne lepší podmínky :palec: Nad střechou jsem dlouzee přemýšlel, sám ještě nevím uvidíme co a jak ale vizualizaci již mám hotovou:)

Jinak hoši pokud schnáníte nějaké ND na O2 mám nějakou nabídku na bazaru, dohodneme se na ceně.

Odkaz ke komentáři

Já sice kupoval originál VW z USA, která byla přímo určená jen pro příjem AM/FM, nepřijímalo to ale vůbec nic. Také jsem ji musel komplet přepájet a předělat, no nyní v kombinaci s mou vnitřní duální anténou chytá velmi dobře, na prut nemá, ale velmi se k němu blíží :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...