Lukasek105 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Ahoj kluci, nevíte náhodou co by obnášelo dodělaní ESP s HHL u auta s ASR ( škoda octavia FL MR 2010 ) Co to všechno obnáší a jak to vychází cenově ? Předem děkuji za názory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Hm dost draho pokud to nemáš original , potřebuješ jednotku čidla naklonu čídla zrychlení kabelaž a mám takový dojem že ani jinou BCM ja jsem ESP do dělával na faibii 1 rs nemněla ho od vyoroby cena dilu po vrakovištích cca 16 tisic několik dnu prace "niky jsem to nedělal " pak to ještě rozchodit a nakodovat atd kdbych kopoval nové dily tak cena by byla cca 50 tisic :) takže tak , když tak mně opravte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Hlavne musíš mať ABS jednotku ktorá to podporuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) dostavba ESP komplet vychází do 12t s pradí - dle verze otázka jednoho dne, dělám to celkem běžně Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasek105 Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Díky kluci za radu a až to bude aktuální obrátím se na zdejšího odborníka. Momentálně musím řešit světla protože mi je ukradli. Takže mám zarobeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.