Oskar Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Zdravim vsechny. Mam takovej problem uz zase mi poblikavaji vsechna svetla vcetne radia. Ale deje se to jen kdyz zapnu automatickou klimu. Kdyz vypnu automat a necham jen eco bezi jen vetraky tak se nic nedeje. Mam novej alternator novej kompresor a zadna zmena. Mate nejakej napad? Uz se mi nechteji kupovat dalsi a dalsi nove veci leze to dost do penez . Dekuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 To jste se s tim nikdo nesetkal? Nemate nejakou radu? Dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 (upraveno) nemáš něco s drátama k altíku a kompresoru? Kompresor je řízenej pulzně.... Upraveno Leden 26, 2014 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Kdyz jsem tam daval altik tak draty vypadali naprosto ok a jeste jsem vse prostriknul kontaktolem. Ale kompresor mi davali v servisu. Ale to problikavani me trapi uz nekolik let. Ale kdyz jsem auto kupoval tak mi delali celolak tak me jeste napadlo jestli nemam diky tomu nekde spatnou kostru. Nevite kde jseu vsechny kostry? Mam 1.9 tdi. Jen se zeptam staci aby byl jen cisty zavit nebo musim pripadne obrousit i plochu pod dratama jak se dotykaj kastle?? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 musí být i dosedačka šteftu čistá, zkontroluj a uvidíš, dle mě máš něco špatně na kabeláku, co vede na latík a kompresor + samo kostry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Daji se ty kabely nejak vyzkouset? Nechce se mi slozite menit kabely. Nebo je to jen na nejakou rychlo spojku a staci sehnat nekde svazek na vrakaci??? Nevis kde jsou vsechny kostry ktere se toho meho problemu muzou tykat ? Daji se ty kabely nejak vyzkouset? Nechce se mi slozite menit kabely. Nebo je to jen na nejakou rychlo spojku a staci sehnat nekde svazek na vrakaci??? Nevis kde jsou vsechny kostry ktere se toho meho problemu muzou tykat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 proměřit multimetrem, kostra kompresoru jde tuším až do kabiny na A sloupek u řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Jeste me napadla jedna vec. Kdyz i v tomto mrazu poustim automat. Klimatizaci spusti se vetraky?? Napadnul me prach z uhliku na motoru vrtule. A jeste me napadlo ze se spousti zapnutim automatu pridavne topeni pro rychlejsi ohrev vodniho systemu. Nevite kde je ulozen?? U OC1 to znam ale tady ne. Treba je jen zoxidovany konektor k tomu vytapeni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 (upraveno) a dělá to tedy za jakého počasí? teď se klima nezpouští.... vrtule mají běžet pouze pokud je auto lehce přehřáté nebo běží klima a samo u aut při reg. dpf Upraveno Leden 26, 2014 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Ja jsem vse menil pred par dny. A kdyz ted jezdim a je mraz tak AUTO mam zapnute taky aby to rychleji zacalo topit. Dpf nastesti nema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.