Guest k-Olaf Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak uživatelsky vypnout (zhasnout) kontrolka Check E. Rozvítila se mi když jsem vytáhl při zapnutém motoru nesprávnou pojistku. Odpojení baterky mi nepomohlo. Děkuji za tip. Ondřej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak uživatelsky vypnout (zhasnout) kontrolka Check E. Rozvítila se mi když jsem vytáhl při zapnutém motoru nesprávnou pojistku. Odpojení baterky mi nepomohlo. Děkuji za tip.Ondřej Po myslím cca 50 startech se automaticky smaže, pakliže ji zase nevytáhneš. Jedná se o tzv.SPORADICKOU ZÁVADU a ty mají tuhle funkci samomazání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak uživatelsky vypnout (zhasnout) kontrolka Check E. Rozvítila se mi když jsem vytáhl při zapnutém motoru nesprávnou pojistku. Odpojení baterky mi nepomohlo. Děkuji za tip.Ondřej Diagnostika to jistí ..... ono takle vytahovat pojistky za chodu není moc dobré .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 (upraveno) Po vymazání bych stejnak doporučoval diagnostiku....a zejmena u TDI PD nebo Benzína ji udělat s kontrolou a ne jentak vyndavat nebo jen odpojovat AKU dnes u těchto vozů je potřeba opětovně potom udělat diag atd..... PS nemám problem udělat....:-))))Mrs. Upraveno Prosinec 3, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 můžu se zeptat proč u TDi PD nebo benzína je potřeba mazat chyby ? proč rotačka nevadí ? co znamená třeba u toho TDi PD "atd.... " ("je potřeba opětovně potom udělat diag atd.....") 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Po vymazání bych stejnak doporučoval diagnostiku....a zejmena u TDI PD nebo Benzína ji udělat s kontrolou a ne jentak vyndavat nebo jen odpojovat AKU dnes u těchto vozů je potřeba opětovně potom udělat diag atd..... PS nemám problem udělat....:-))))Mrs. Jo jo, pravda. Lidé často zapomínají na velkou diagnostiku,která je třeba udělat a jen tak hala bala mažou chyby... Diagnostika je kapitola sama pro sebe a není zas tak jednoduchá, jak se zdá. Koupí SW to začíná, ale tak jako u všeho to chce nějaké školení, nebo čtivo a trošku se tomu pověnovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 JJ Váša,Jeřáb a spol....udělat kontrolu vymazat chyby adaptace atd a základní nastavení a je to samo i u TDI a PD a benzínů ale dle praxe stačí PD a BENO....ono to jezdí nehlásí chybu ale neni to uplně ok......a samo nastavení jednotky třeba po odpojení nemá zpětnou kontrolu....přes diag víš že si to udělal a máš jistotu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 JJ Váša,Jeřáb a spol....udělat kontrolu vymazat chyby adaptace atd a základní nastavení a je to samo i u TDI a PD a benzínů ale dle praxe stačí PD a BENO....ono to jezdí nehlásí chybu ale neni to uplně ok......a samo nastavení jednotky třeba po odpojení nemá zpětnou kontrolu....přes diag víš že si to udělal a máš jistotu.... No já bych řekl, že je to ještě trochu složitější, ale to je věc názoru. Těch věcí, co se tam musí řešit je více... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 ? je to tajné ? co se třeba musí nastavit na 1,9 TDi PD ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 ?je to tajné ? co se třeba musí nastavit na 1,9 TDi PD ? ... taky prosím o vysvětlení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 ani dílenská příručka nezná základní nastavení u TDi PD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.