Přejít na obsah

CHECK ENGINE

Guest k-Olaf

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak uživatelsky vypnout (zhasnout) kontrolka Check E. Rozvítila se mi když jsem vytáhl při zapnutém motoru nesprávnou pojistku. Odpojení baterky mi nepomohlo. Děkuji za tip.

Ondřej

Odkaz ke komentáři
Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak uživatelsky vypnout (zhasnout) kontrolka Check E. Rozvítila se mi když jsem vytáhl při zapnutém motoru nesprávnou pojistku. Odpojení baterky mi nepomohlo. Děkuji za tip.

Ondřej

Po myslím cca 50 startech se automaticky smaže, pakliže ji zase nevytáhneš. Jedná se o tzv.SPORADICKOU ZÁVADU a ty mají tuhle funkci samomazání.

Odkaz ke komentáři

Ondřej

Diagnostika to jistí ..... ono takle vytahovat pojistky za chodu není moc dobré .. :huh:

Odkaz ke komentáři

Po vymazání bych stejnak doporučoval diagnostiku....a zejmena u TDI PD nebo Benzína ji udělat s kontrolou a ne jentak vyndavat nebo jen odpojovat AKU dnes u těchto vozů je potřeba opětovně potom udělat diag atd.....

PS nemám problem udělat....:-))))Mrs.

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři
Po vymazání bych stejnak doporučoval diagnostiku....a zejmena u TDI PD nebo Benzína ji udělat s kontrolou a ne jentak vyndavat nebo jen odpojovat AKU dnes u těchto vozů je potřeba opětovně potom udělat diag atd.....

PS nemám problem udělat....:-))))Mrs.

Jo jo, pravda. Lidé často zapomínají na velkou diagnostiku,která je třeba udělat a jen tak hala bala mažou chyby... Diagnostika je kapitola sama pro sebe a není zas tak jednoduchá, jak se zdá. Koupí SW to začíná, ale tak jako u všeho to chce nějaké školení, nebo čtivo a trošku se tomu pověnovat.

Odkaz ke komentáři

JJ Váša,Jeřáb a spol....udělat kontrolu vymazat chyby adaptace atd a základní nastavení a je to samo i u TDI a PD a benzínů ale dle praxe stačí PD a BENO....ono to jezdí nehlásí chybu ale neni to uplně ok......a samo nastavení jednotky třeba po odpojení nemá zpětnou kontrolu....přes diag víš že si to udělal a máš jistotu....

Odkaz ke komentáři
JJ Váša,Jeřáb a spol....udělat kontrolu vymazat chyby adaptace atd a základní nastavení a je to samo i u TDI a PD a benzínů ale dle praxe stačí PD a BENO....ono to jezdí nehlásí chybu ale neni to uplně ok......a samo nastavení jednotky třeba po odpojení nemá zpětnou kontrolu....přes diag víš že si to udělal a máš jistotu....

No já bych řekl, že je to ještě trochu složitější, ale to je věc názoru. Těch věcí, co se tam musí řešit je více...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...