borlan Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Chystám se nechat vyměnit čepy a uložení ramen (přední+zadní). Jezdím s takovými věcmi k lepším garážníkům, kteří jsou ochotni montovat za dobrý peníz díly co si sám dovezu. Dotazy: 1 - je z pohledu rozsahu montáže čepů a ramen vhodné současně nechat měnit vnější manžety kloubů (ušetřit opakovanou demontáž)? 2 - je z pohledu rozsahu montáže čepů a ramen vhodné současně nechat měnit manžety řízení (ušetřit opakovanou demontáž)? 3 - co ještě byste doporučili vyměnit na přední nápravě současně s čepy a rameny (nevím co vše tam je)? Budu to konzultovat předem i s garážníky, nicméně chci se trochu teoreticky předpřipravit. Dík předem za fundované rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Děláme teď to samo, gumový manžety pořádné prohlidni,třeba zatahej a hned vis jak je na tom,já to nechavam byt,.. Ješte můžeš vyměnit gumy stabilizátoru a kosti... Já navíc dělám ložiska kol, jedno hučelo,tak to šlo komplet. Dal na předku ještě mrkni na brzdový hadice, taky ohni a sleduje jestli není popraskana...taky měnim...pak ještě na kastli jestli zespodu SOU gumový zaslepky, omrkni a nakup novy, když už jsme u těch gumových věcech... .. ..a to máte.... ... A za chvíli máš novy auto:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 ..dost důležitý je taky nakoupit u prověřenych zdrojů.. Já se dneska nasral když v sadě na nápravu jsem mel jeden kulovej čep na fabiu, no skusil sem zvětšit otvory na šrouby,cca 1.5mm, čep sem usadil, ale při jízdě ma kolo úplné odlišný odklon,prostě jak přeložená tatrovka. No další věc která nesouhlasila s objednávkou byly zadní silenbloky ramene,kdy jsem objednaval plné z audi TT, ale přišly mi originál s dirou... Akorát jsem dopsal mail dodavateli, tak jsem zvědav jak se k tomu vyjádří. Čau a hodně štěsti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.