Adler Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 potreboval bych helpnout . Nesviti mi leve parkovacky ani predek ani zadek .. zarovky ok .. pojistka ok cim by to mohlo byt ? nesetkal se stím nekdo? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Zdar No nevím čoveče, zkoušel jsi dat tu pojistku jinou, proměřenou? Taky v te pojistkove skřiňce muže byt upalenej drát.. Nesouvisí to zrovna s tvým případem,ale známýmu dali v servise pojistku na stěrače 30 místo 20 a hnedle ma vydělany na novej motorek (nejednalo se o škodovku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Mně se toto stalo, když mi praskla nějaká žároka vzadu. Asi nějaký kraťas a nesvítila mi celá levá strana auta. Dokonce na mě svítila kontrolka diagnostiky. Stačilo žárovku vyměnit a zase se svítilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 mohl by bejt problém ve spínači světel vycvak bych ho a pouštěl do jednotlivých drátů konektoru krom ukostření plus 12V a jak se rozsvítí máš jasno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Tak vyřešeno: pri vypnutym zapalovani a zmackute pacce blinkru vlevo parkovacky svitily. problem byl ve spinaci svetel: rozdelal sem ho procistil kontakty a zatim drzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 No taaak ! At svítí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.