Martty23 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Jen jsem si hrál, při nejhorším na to mrsknu poklice :D A časem bych chtěl liťáky i na zimu... :) Pořád mám cukání k takové "nevýrazné extravaganci" (viz můj bejvalej golf s oranžovejma kolama) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 To jo, ale toto na mě působí jako cirkus - ještě nálepku klauna a je dílo dokonáno :lool: Ale to nic, mé 15" poklice, které na auto nasadím tento pátek, nejsou o moc lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Ber mě jako nevybouřenýho, časem na to přijdu sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Urcite porid litaky na zimu ;) Jak se rika kola delaj auto a uz mam jenom litaky, nechtel bych uz plechy :) To me pripomina ze bych mel taky prezout pomalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Plánoval jsem dát zimní pneu na origo alu, co jsem měl, ale to byly 16ky a gumy jsem měl nový 15ky, tak mně bylo líto se jich zbavovat. :) Sjedu to na ty 4mm, zbavím se jich a poohlídnu se jinde. Protože to chce fakt aspoň ty 16ky, 15 je málo i na tu zimu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Taky bych alu (15") na zimu koupil, ale všechno je pořád příliš drahé :( Originály ani na Aukru většinou po 6 tisíc nepadají a to se mi za zimní kola dávat nechce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Zrovna včera jsem se na bazoši díval na originál alu, nové zimní pneu Kleber, 7 999Kč z Rokycan. Vzhledem k tomu, že na tom jsou nejetý pneu, mi cena přijde vcelku dobrá. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 (upraveno) To je u mě osobně třeba problém, protože pneu platit nechci, mám ho od firmy = hledám jen levné disky = originál ideálně s cenou pod 4 litry :) A to neseženu, takže to kašlu a budou plecháče, stejně 15" nezachrání už ani to alu :) Upraveno Říjen 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Hmmm, já mám zimáky na plecháčích (15") a navíc bez poklic. Není to žádná krása, ale vyhazovat peníze za AL se mi opravdu nechce. Aspoň nemám takový strach z děravých silnic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Tak poklice by si to zaslouzilo, bez me to prijde fakt dost osklivy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) No jo brácha mi to taky pořád říká... fakt ovšem je, že mám v dnešní době poněkud jiné priority. Takže to neřeším. Jenom mě vždy na jaře chytají za srdce nějaké ty Al 17" , ale taky to nedotáhnu do konce.. Upraveno Říjen 29, 2014 uživatelem stanmar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Tak to je jasny, casem proste se priority meni - taky me ted auto bavi a je to muj hlavni konicek, ale az budu mit rodinu tak urcite priority budou jiny a bude me treba sumak jestli budu mit kola 17" nebo 16" a hromady dalsi vychytavek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Rodina evidentně všechno změní, není lepší se neženit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Člověče....no já si nestěžuji, ale v příštím životě bych zkusil být single a bez dětí..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Já v příštím životě zkusím nebýt single :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 A teď babo raď... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 V pristim zivote uz urcite uz budou kvuli emisim jen same dvojvalce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Jen samý dvouválce a do toho nesmrtelný TDI v octách... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 V ty dobe zacnou O1 pomalu reznout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 :D Když už jsme u toho reznutí - u práce nám stává dvojková octa, předface, totálně shnilý pátý dveře. První feldy mají dveře zdravější, než tahle octa. Kde je chyba? Bylo to nabořený a nějak neodborně opravený nebo jak? Navíc na té stříbrné to jde moc pěkně vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Tak ono zalezi na strasne moc faktorech...Ale typl bych si neopravena vyrobni "vada" - znam pomerne dost lidi s O2 combi kterejm zaclo reznout cast 5. dveri nad RZ (ve skode samozrejme vyresili na zaruku), ale pokud to ignorusej a neresis tak ti zreznou cely :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Ono se i hodně stává, že špatně nalepí zadní okno, to při jízdě a změnách teplot trošku sklouzne, poškodí lak a plech pod ním a to je prvotním místem, kde to kvete. Ale jak psal Lukáš, faktorů je mnoho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) Nechápu, proč to někdo nedá do pořádku zavčas a nechá to dojít až sem. Jak ju tam uvidím, tak to vyfotím. :) Jinak na zimní už mám přezuto dýl, ale letní alu jsem dnes nechal převážit, při té příležitosti jsem je navoskoval, zazimoval a na autě se udělala geometrie. Po přezutí na letní udělám geometrii znova, nestojí to zase tak moc (krabička modrých LM :D ) a já mám klid. :D Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 No ja trebas znam dost lidi co to tak nechaj - u nas v praci se o auta taky naprosto nestara takze treba klidne tam :D A nebo lidi co maj auto jako spotrebak..je jich zkratka bohuzel dost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 To mi povídej... I když jedu služebním (O2 fl 2.0 TDI), tak mám nějaký zásady... A co mě fakt nedávno bolelo, když po zhruba třísetkilometrové palbě po německé dálnici kolega zajel na benzínku a motor ihned vypnul. Žádný dochlazování, naopak po ránu žádný zahřívání, nic. Je to služební, tak co! Tohle mi udělat u mýho, tak ho tam snad nechám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Ve světě jezdila OII na těch kolech z X5tky ;) Jen je problém je dostat na auto, musel zavařit díry a převrtat na rozteč 5x112 :) http://s172.photobucket.com/user/stamsaas/media/Octavia%20RS/DSC_1712.jpg.html http://i172.photobucket.com/albums/w20/stamsaas/Octavia%20RS/DSC_1715.jpg http://s172.photobucket.com/user/stamsaas/media/Octavia%20RS/DSC_1716.jpg.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Vím, že jdu proti přesvědčení valné většiny zdejšího osazenstva, nicméně mi to přijde hrozné. Snaha o co největší snížení auta s narváním nesmyslně velkých kol, vyžadujících nesmyslné odklony, mi přijde stále nepochopitelná.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Nic by se vařit ani vrtat nemuselo, od toho jsou podložky na změnu rozteče. :) Jinak je to o vkusu, každýmu se naštěstí líbí něco jinýho, i když vkus některých by měl být trestnej. :D Jinak dneska mi došel balíček od místního klubáka KaJeho (čímž mu ještě jednou děkuju) - síťový program do kufru. Praktická maličkost. :) Při té příležitosti jsem opět zkusil ledky do osvětlení registrační značky z OB autodíly, co mi chvíli svítily, chvíli nesvítily a házely chybu... Uvidíme, jak dlouho vydrží svítit tentokrát. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.