Přejít na obsah

Marttyho Černá paní

Doporučené příspěvky

No jo brácha mi to taky pořád říká... fakt ovšem je, že mám v dnešní době poněkud jiné priority.

Takže to neřeším.

Jenom mě vždy na jaře chytají za srdce nějaké ty Al 17" , ale taky to nedotáhnu do konce..

Upraveno uživatelem stanmar
Odkaz ke komentáři

Nechápu, proč to někdo nedá do pořádku zavčas a nechá to dojít až sem. Jak ju tam uvidím, tak to vyfotím. :)

Jinak na zimní už mám přezuto dýl, ale letní alu jsem dnes nechal převážit, při té příležitosti jsem je navoskoval, zazimoval a na autě se udělala geometrie. Po přezutí na letní udělám geometrii znova, nestojí to zase tak moc (krabička modrých LM :D ) a já mám klid. :D

Upraveno uživatelem Martty23
Odkaz ke komentáři

To mi povídej... I když jedu služebním (O2 fl 2.0 TDI), tak mám nějaký zásady... A co mě fakt nedávno bolelo, když po zhruba třísetkilometrové palbě po německé dálnici kolega zajel na benzínku a motor ihned vypnul. Žádný dochlazování, naopak po ránu žádný zahřívání, nic. Je to služební, tak co! :wallbash: Tohle mi udělat u mýho, tak ho tam snad nechám. :loool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nic by se vařit ani vrtat nemuselo, od toho jsou podložky na změnu rozteče. :) Jinak je to o vkusu, každýmu se naštěstí líbí něco jinýho, i když vkus některých by měl být trestnej. :D

Jinak dneska mi došel balíček od místního klubáka KaJeho (čímž mu ještě jednou děkuju) - síťový program do kufru. Praktická maličkost. :) Při té příležitosti jsem opět zkusil ledky do osvětlení registrační značky z OB autodíly, co mi chvíli svítily, chvíli nesvítily a házely chybu... Uvidíme, jak dlouho vydrží svítit tentokrát. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...