Přejít na obsah

Marttyho Černá paní

Doporučené příspěvky

Další foto... :)

post-32743-0-80748600-1396693982_thumb.jpg post-32743-0-02065300-1396694441_thumb.jpg post-32743-0-20901600-1396694573_thumb.jpg

Dnes nafasováno služební auto. :) 1.6 TDI, social paket (klima, přední okna v el., tempomat), víc nemá, ale v podstatě to stačí. :) Namotáno má 109 tisíc, je na čase pohnout s nájezdem. :D Zítra ho jedu hned otestovat do Spelle (Německo, hranice s Holandskem) do firmy Krone, tak uvidíme, jak se s ní pojede. :)

post-32743-0-40438000-1396694604_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Lesk jak zrcadlo, paradicka :palec: . Jinak s tim pocasim to je klasika, umyju, nalestim, jedu treba za mladou a druhy den jedu zpatky v desti a jeste po dalnici, takze muzu umyvat znova..ale co se s tim da delat ze :D Taky budu zitra umyvat a lestit, tak snad to tentokrat vydrzi :)

Nemáš nikam jezdit, máš žít sám a bude to vyřešené :D

Odkaz ke komentáři

Náhodou, teď už je po ránu teplo, takže přecházím na clean režim - auto bude jen výletní. :D Do práce to mám 8km, tak jezdím na kole a sem tam ráno s taťkem na motorce a odpoledne domů běžím. :D A na výlety se jezdí jen když je pěkně, takže se auto nemá kdy zašpinit. :loool: A mladá jezdí za mnou, takže... :D

Odkaz ke komentáři

Náhodou, teď už je po ránu teplo, takže přecházím na clean režim - auto bude jen výletní. :D Do práce to mám 8km, tak jezdím na kole a sem tam ráno s taťkem na motorce a odpoledne domů běžím. :D A na výlety se jezdí jen když je pěkně, takže se auto nemá kdy zašpinit. :loool: A mladá jezdí za mnou, takže... :D

..takze idealni stav :D

Odkaz ke komentáři

Avia v rodině není, ta se tam přimotala. :D Jedem tak nějak celkově v koncernu, ale pár aut tu chybí (další octa II, passat (2.0TDI a za 6 let má přes 400 tisíc a víceméně bez problémů), tiguan a teď přibyla i Q5). Když se sjedeme třeba na Vánoce nebo na nějaké oslavě, tak to vypadá vážně jako sraz VW Group. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Čau, pokud chceš zkoušet detailing sám a jen najít vhodné přípravky a postupy, tak zkus detailing klub. Nejspíše by jsi tam našel i někoho z Brna. Já řeším to samé co ty, taky přecházím ze Sonaxu a experimentuju B) Každopádně pak se poděl o výsledek. Já mám taky černou a je to fakt peklo se o to starat. Heh, před chvíli jsme to byl opláchnout, tak čekám na déšť :D

btw. vosk od Sonaxu by měl vydržet cca. 3 měsíce, ale sám tomu nevěřím. Plus pokud nemáš Ph neutrální šampón, tak ti odejde ještě dříve.

Odkaz ke komentáři

Supr, díky, omrknu to tam. :) Černá je nádherná, ale jen když je čistá a já špinavý auto nesnáším, vždyť i kobereček po sobě vyklepávám pokaždý, když vystoupím. :D Ale chcu právě postoupit u kousek výš, "sonax z benzinky" mi přijde už jako šetření na nesprávným místě, i když po přechodu z no name výrobku jsem si ho nemohl vynachválit. :)

Odkaz ke komentáři

Já zatím pořád používám vosk od Sonaxu, je mi líto ho vyhodit... Určitě budeš potřebovat nový šampón, houbu na mytí, clay, lubrikant na clay, leštěnku, nový vosk a nějaké mikrovláknové útěrky + aplikátory na vosk, leštěnku. Taky doporučuju koupit ručník na sušení po umytí ;) To je takový základ, který mám já. Určitě je toho víc, ale na začátku je to investice jako prase.

Jinak, tady je přímo vlákno pro nováčky s detailingem.

Odkaz ke komentáři

Investice to je, nedávno jsem si dělal zhruba odhad toho, co bych chtěl/potřeboval. Zastavil jsem se na šesti tisících a to jsem neměl nic do interiéru, na plasty atd. a to ani nevím, jestli jsem vybral správně. :D Pročtu to vlákno, jak jsi mi poslal a postupně budu objednávat, naráz by to byla moc šleha. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dlouho jsem tady nepřispíval, je na čase se ozvat, že ještě žiju a že octu pořád mám :D

Přikládám dvě fotky ze dneška. Konečně se udělalo pěkně, tak jsem na to mohl vlítnout. :prcprc: Trvalo to několik hodin (minimálně hodina, než jsem šéfa (svýho strejdy :D ) ukecal k tomu, že fakt nutně potřebuju jet z práce domů, pak než se všechno nachystalo, předmytí, mytí, no znáte to :palec: ), ale s výsledkem su víc než spokojenej. :) Autokosmetiku my vypůjčil kamarád (má přebytky od Dodo Juice :lol: ).

post-32743-0-26231300-1402072587_thumb.jpg post-32743-0-23380500-1402072723_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martty23
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...