Guest Lukáš Perner Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Zdravím všechny, mám 1.9tdi facelift necelý rok a před cca čtvrt rokem se mi naskytnul problém. Když se rozjíždím nebo rozjíždím motor v nízkých otáčkách tak kdesi pod palubkou "něco" rezonuje, zní to jako kdyby tam o sebe rezonoval plast a plech nebo dva plechy, opravdu nevím. Zkoušel sem i jet se spolujezdcem, aby si to poslechl a případně určil, odkud zvuk vychází - i jsme vyndali rádio a kastlik a na nic nepřišly. Opakuju, že vibrace jdou z pod palubovky jen při nízkých otáčkách - odůvodňuju to tím, že se motor při rozjezdech víc chvěje než při stálé rychlosti. Ale jel sem i v jinych O1 a nikomu to nedělá, stejně jako to dřív nedělalo mě. Díky moc za odpověď a případný rady, přiznávám se, že už mě ten zvuk doslova otravuje a vzhledem k myslím výbornému stavu auta to tahle "velká maličkost" kazí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ogi Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 co třeba vyměnit silenbloky na motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sovvicka Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Taky mi to dělalo v nízkých otáčkách jaký koliv převod ale na zpátečce nic a bylo to vadný napínák na drážkový řemen a ten se zničil vadnou volnoběžkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hotovo666 Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Už to asi určitě není aktuální ale podobný problém jsem před měsícem řešil taky a byl to jenom tepelný štít nad výfukem, který rezonoval o karoserii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Ten tepelny stit trapi aj mna momentalne ze sa hybe,skusim ho prichytit maticou a nie tym plieskom a snad bude pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 pliesok je na toto nic;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.