H@nZ Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Neřešily jste někdo pancéřové brzdové hadičky? U výměny kotoučů jsem si všiml, že na jedné straně začíná bejt hadička trochu spuchřelá, tak to bych provedl upgrade :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Někdo tu měl na autě pancéřové hadičky, ale kdo to byl...... možná Mařena_TDi. Taky na jaře budu dělat komplet brzdy, tak omrknu hadičky, ale když tak dám origo nové, ty pancéřovky budou stát určo podstatně víc a žádný extra efekt bych od nich neočekával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 no už jsem někde četl, že to moc efekt mít nebude na tom kousku, když je zbytek v trubkách.. chtělo by to od někoho kdo to fakt má, jestli je to znát. Je fakt že to bude asi zbytečný vyhazování peněz, ale co není pro ten pocit... no uvidím, třeba ještě někdo přispěje názorem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Ty hadicky stojek v eacap6 kolem 4000 za 4 ks.... Ale nasel jsem webovky kde je prodavaj na metry a maj pak i koncovky a vyjde to tam mnohem levneji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 no escape 6 ani náhodou to je předražený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 http://www.speedpro.eu/pancerova-brzdova-hadice-teflon-nerez-oplet-p-7542.html :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 tohle jsem taky našel, musel bych si to pak ještě umět poskládat tak, abych tomu věřil :D nebo sem taky našel že to dělají v železářství 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 řešili jste někdo ochranný folie? nebo tu ve spreji od foliatec? chtěl bych náko ochránit blatníky, když budu mít nový, aby se mi za tejden neosřílely od kamínků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Octulka dnes dostala novou baterku Exide 72Ah. Taky jsem konečně nastrikal stropni madla, takže strop po roce komplet :D příští víkend odjedeme hory a pak se bude připravovat na lak. Teď resim otazku, jestli koupit nové a nebo jete v top stavu. Zitra budu zjišťovat ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Mam tu jednu fotku s Kohym u hor, jinak se pracuje dal. Zítra budu mít hotovou masku a voskuju kola. Příští týden by do nich měly být nerez šroubky. Taky by příští týden mělydorazit nové blatniky, listy nárazníku a blinkry :) pak se půjde na lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 teda hromada změn v plánu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 jj, makám aby to trochu vypadalo na worth :) už se těším až to bude hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Jedno pracovní foto už s novou maskou a navoskovana kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Hodně povedená prácička! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 maska je super, už přes rok mám doma nastříhanej taky ten "GTI" výplet, a ne a ne se dokopat říznout do staré výplně, je mi jí nějak líto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 se ti nedivím, taky se zdráhám do něčeho říznout...teď řeším výměnu plexi skel na světlech a ne a ne se odhodlat do toho pustit Jinak Honzo, ty kola jsou pecička...už se těším, až je uvidím naživo na autě. Teda až ho budeš mít doma z láááákovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 mi povídej, a to mám doma ještě US pozičky na předek i zadek, a taky se mi moc nechce řezat do lišt, pač sem na to levej , a světla budu muset znova rozebrat a nechat nově stříknout černou, protože pod čočkama začal praskat lak decentně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 já sem tu výplň která tam je ted úplně vyhodil a dal sem ten výplet mezi chromovanej rámeček a lakovanej rámeček. Ten lakovanej sem musel ze vnitř trochu vyříznout flexou aby se to tam vešlo a celý sem to slepil a vydrželo to i myčku, takže dobrý pozičky pudou asi pryč, protože mám objednaný nový lišty a ty pudou do barvy a nechce se mi do novejch řezat. Kola mám vedle sebe na gauči a mazlim se s nima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Mazlit se máš s někým jiným, ne? A ne s kolama Na kolik tě vyjdou lišty, předek i zadek? Předek mám vyšislej a pod spz prohnutej a zadní lišta je podrápaná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Hele nevím je to jako s tema blatnikama, jak sem ti psal, cca 20% levněji. Budu to vědět až to přijde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 ta výplň je potřeba k uchycení masky na držáky ne? a tu přední lištu už máš udanou někomu? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Já sem tu mřížku skripnul mezi ty rámečky, takže mi ta origo výplň zbyla :) přední lišta udana není, ale loupe se :/ je to tak prestriknout znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 aha aha, no třeba se k tomu někdy dokopu, no u tý lišty by mě to nevadilo, stejně by šla do barvy auta jako to mám těďka, a ty lišty jsou stejný jak na obyč tak na RS nárazník viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Jj jsou stejný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 no pekny pekny takze koukam ze zacnu vymyslet nejaky novy design vypln zas co ? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 neboj, já se k tomu stejně nedokopu asi nechám origo láknout do černa jen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Asi budeš muset :D když uděláš něco dobrého tak musis počítat že to někdo okopci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Tak hlavne Dzordzino neni prvni ktery tuhle upravu mel,tak bych se tim vubec nestresoval ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 ale díky jinýmu rozměru těch pláství ji dovedl k dokonalosti, dle mého 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.