Mafi Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Cauec,tak sem se po 2 letech zmohl sem hodit i svoji octavku Je to : Octavia II 1.9TDi PD 77KW Ambiente (bílá) CHIP na 120KW rok výroby : září 2004 najeto : 98500km úpravy a dodělávky : Exteriér : RS Design,Natřené brzdiče na zeleno,ALU Zentich 18" Interiér : Ovladač světel ze Superba II,Maxi-dot,MF volant,Climatronic,Navigace Nexus,Zadní eletrické okna,Kožené potahy Nedávné opravy : Kabeláž motorového svazku,spojka + setrvák,tlumiče,komplet brzdy,spojkové válce + nějaké ty čidla a geometrie. Auto teď jezdí jak čert Další plánované úpravy: Výhřev předních sedaček a koncoka výfuku (origo RS) - koupená je,jen navařit ,ale to nevím kdy,protože teď sem do toho nacpal tolik peněz.... Zatím jen jedna fotka,zítra nafotím venek i interiér.. untitled.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 No jooo!!! Bilá kráska At Ti to dobře slouží.Vítej v clubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 No jooo!!! Bilá kráska At Ti to dobře slouží.Vítej v clubu Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Bílá je dobrá Vítej. Jen se musím pousmát dvoum věcem - obyčejná okta s investicema v řádech desetitisíců a nárůst výkonu po čipu o 56 %! Škoda, že to nejde na všechny motory, už bych měl 300 kW :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Bílá je dobrá Vítej. Jen se musím pousmát dvoum věcem - obyčejná okta s investicema v řádech desetitisíců a nárůst výkonu po čipu o 56 %! Škoda, že to nejde na všechny motory, už bych měl 300 kW :-D já vím,sem blázen .. vyšla na pěkné peníze,tak sem to neřešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jj, jako spousta lidí tady, pak když to spočítáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jj, jako spousta lidí tady, pak když to spočítáš... No to máš pravdu a proto to radči nepočítám,protože bych za to měl minimálně Fabiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 peken, bila slusi! Jake mas ty kozene potahy, od MADu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mafi Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 peken, bila slusi! Jake mas ty kozene potahy, od MADu? Díky jéj to nevím,už je to pul roku..objednával mi to jeden člem z fora..zjistím více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Pekna RS-ka..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Biela je pekná,keď budeš dávať foto,premenuj koncovku napr. v Total com. z "bmp" na "jpg" a potom sa nám to ukáže ako malý obrázok,nie len ako odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Krasavice! Bílá byla druhá barva, o které jsem uvažoval, ale nakonec zvítězila černá, přecejen má pro mě bílá barva tak torchu komplex auta "cesťáků", ale už to asi neplatí, když se podívám kolem na ty Mercedesy, Passaty CC, Panamery atd.. Fakt hezká! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Furt lepší barva "cesťáků",jako "funebráků" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Pro mě je to spíš barva mafiánů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Nikito: pořád lepší než střibrná která je na každém rohu A od té doby co ji má Policie tak je velmi nežadoucí barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Od té doby co má PČR stříbrnou, je bílá ok, ne? A i tak byla, je to velmi elegantní barva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Pro mě je to spíš barva mafiánů. Mafian na Octávke čo? A ešte k tomu fejsliftovanej (nemyslím to ale v zlom,naozaj,len mi ti pripadá trochu smiešne ) Romčo ee u nás v poslednej dobe kam sa otočíš všetko je v čiernej a to fakt nepreháňam od Renaultu Twingo,Fordu Ka až po "ťažké limuzíny",ver mi čierna za chvílu končí,ale strieborná bude vždy v kurze a detaily na nej krásne vyniknú.Nie zo srandy ju tak často používajú(kupujú) na MB a BMW he he Ak by som dnes kupoval RSO,tak samozrejme pred fl a bolo by buď modré,alebo červené,nakoľko RSO nestačí,že je elegantné,ale musí mať aj "športového ducha". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Myslel jsem černou barvu, ta je mafiánská, ale Octavia ta opravdu mafiánská není. Ale to jsou dohady o ničem, každému se líbí jiná. Ale co mě zaráží, to je tvá averze vůči faceliftu. Fakt nechápu, proč bych si měl koupit OII RS nefacelift, když už na první pohled je na ní vidět, že je zastaralá. Neříkám, že facelift je bůhvíco, ale oproti nefacliftu určitě omládl a nechápu, proč mu všichni nadávají do korejců. Podívej se na většinu nových evropských aut, taky mají velká světla až nahoru ke kapotě. Já když postavím dvě Octavie ve stejné barvě vedle sebe, jednu nefacelift a jednu facelift, tak se mi rozhodně bude více líbit ta facelift a předpokládám, že když tam postavím deset lidí, tak většině se bude lívit taky facelift. Ale chápu, že někomu se líbit nemusí, ale nechápu, že ji na každém rohu bude urážet. A neber to jako výpad proti Tobě, nic proti Tobě nemám. PS: A černá nekončí, to by ti potvrdil i pan nebožtík Ford. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Samozrejme že to neberiem osobne a preto som na to aj ja hned upozornil,že to nemyslím v zlom , viacmenej tu všetci vyjadrujeme svoje subjektívne názory. U mna,árazníky sú dobré,ale svetlá nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Já se musím přiznat, že se mi FL dřív naprosto nelíbil, ale teď za určitého světla, z určitého úhlu a určité barvy se mi začínají líbit. Obávám se, že to je jako s designem každé nové škodovky, prostě si na něj zvykneme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Tak z určitého uhlu, svetla a určitej farby sa páči aj mne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Světla jsou problém škodovky- viz. SII a jeho prdel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Je to fakt subjektivní. Já nejsem proti starým neFL, ale ve FL vidím pokrok v designu a líbí se mi. Navíc ta moje s mračítky nevypadá tak "korejsky". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ahoj....pěkná, pěkná, jen co je pravda.....jen ty kola bych hned vyměnil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 .....jen ty kola bych hned vyměnil :( jsme to tu uz dlouho nemeli Storm a jeho alergie na Zenithy, :D :P :) :( koukal jsem do bazaru a nejak se nam po sezone rozmohla prodej 18" ze Spuperba II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Myslíš Luxony??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 no napriklad, tusim ty prodavas, j0ska, ja tam mam inzerat na vymenu Lun za Neptuny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Nene, já vůbec. já naopak sháním :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 vidis tak zkus napsat j0skovy i kdyz nevim on tusim prodava i s gumama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 joska prodává Luxony, ne? Já pokukuju po sadě rezervní Zenithů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.