jirka3 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Tak tu mam VIN kod Scouta ze Zenevy. Bohuzel ostatni auta nemam, jelikoz jsem na to zapomnel, tak jsem se pak vratil cvaknout aspon toho Scouta. Jinak se mi moc libil, paradni barva, moc tomu slusela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 jirka: Díky, som zvedavý, čo sa dozviem. Napíšem, keď tam bude dačo zaujímavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Já bych v tom moc vědy nehledal, hnědá je teď v módě a ač se mi dřív nezamlouvala, tak teď se mi dost líbí, jen je třeba vychytat správný odstín, což se podle mě u Topaz nepovedlo, hezká je čistá na slunku, ale ve stínu mě zklamala (pěknou hnědou jsem viděl např. na Mercedesu, BMW nebo nové Insignii). Na ten interiér jsem zvědavý, protože na fotkách dle mého vypadá pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Ta hneda v interieru nevypada vubec zle. I kdyz jsem spis na svetly interiery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Každopádně je vidět, že Škoda ví, co dělá. Protože ačkoli je dle mého hnědý interiér otřesný a působí jako z 80. let (viz. předchozí stránka), obecně se jak interiér Scoutu, tak L&K lidem líbí a to je asi hlavní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tak som vin kód preklepol, je tam zopár zaujímavostí: 19 1G8 L RER Set na opravu pneumatik 25 1S1 L BOW Sada nářadí a zvedák vozu 95 77G E CDR Integrované zařízení pro ukládání dat EU 140 9U1 L BVK S kontrolou opotřebení brzdového obložení 153 EF1 E ECO ECO funkce (software) 168 KA1 E KSU Se zpětným kamerovým systémem (typ 1) 172 N2G E SIB Potah sedadel - kůže G-šev/koženka G-šev 185 S3J E SNR Řízení výstavních vozů 186 S99 E SNR Zvlástní kontrola platnosti 196 X9X G Prodejní program pro PŘEDSÉRII Zaujímavá je kombinácia setu na opravu pneu a zároveň náradia (reálne sa nedodáva a vylučuje sa), takisto kontrola brzdového obloženia nie je z výroby možná... Zaujímalo by ma, čo je "ECO funkcia EF1" (zatiaľ som to nevidel na žiadnom sériovom, nemajú to ani autá so start-stopom), nová vec je aj "Záznamové zariadenie pro ukládáni dat EU 77G" a vyzerá, že pri šití sedadiel bol zvolený iný typ švu (otázka je, či zvýšená odolnosť pre záťaž bude sériová, alebo len v prípade výstavného auta). Cúvacia kamera je jasná, oznamovaná novinka. Toľko výsledky analýzy dodaného VIN kódu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Co znamena rizeni vystavnich vozu? Ze napriklad sviti ledky i bez klicu apod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 řeknu ti to tak, co nejvíce zjednodušují výrobu, sedačky jsou z S2 akorát doprostřed použili alcanátorvý potah, palubovka alá styl S2... hold u oct1 ta žlutá kůže neměla celkem konkurenci a vydržela relativně dlouho, rozhodně se nemačkala a netrhala po roce provozu.... alespoň přidali loga laurin a klement což v O2 uvnitř nebylo kromě razítek v sedačkách.... Sedačky z SII? Tos vzal kde, prosím tě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) jakej tam je rozdíl prosím tě? Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 "nová vec je aj "Záznamové zariadenie pro ukládáni dat EU 77G" To bude ta šmírovací blbost zvaná e-call. Že v těchto kravinách Škoda nikdy neotálí Snad to ještě nebude v sérii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 marekczek: je to podobný, ale ne stejný ;) Můžu tě ujistit, že tvarové změny oproti SII tam jsou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Ja vidím jeden rozdíl, oct3 ma zpátky aktivní opěrku hlavy a je tam trošku tvarově jinéj potah, jinak furt stejná syntetika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ta hneda je jak z 80 let, fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Jako v prvních favoritech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Přesně moje řeč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Octavia obrázek Scout 20141.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 mě se líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 chybu tam mají béééé: 1,8 TSI 118Kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 (upraveno) http://www.auto.cz/skoda-octavia-scout-prvni-jizdni-dojmy-2-82016 ten zadný kryt mi príde až príliš veľký. Upraveno Červenec 7, 2014 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Jojo ten zadni plast je kentus !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 No ony se vždy snažily všechny automobilky stříbrné kusy plastu upravit tak, aby vypadaly jako kov. I když každý věděl, že je to jen kus plastu, aspoň to vypadalo k světu. Škodovka v případě OIII (sice obecně, ale teď myslím Scout) očividně rezignovala a neřeší ani dojem - je to totiž lacinost sama :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-scout-nove-fotky-a-kompletni-technicka-data/ celkem se mě to i líbí jak sem psal dříve, rozhodně hezčí než obyč O3, která je neslaná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 na me celej paket O3 Scout pusobi rozpacite. V praci parkuju vedle Passatu Alltrack v hnedy metle a to je pokoukani.. ten ma prave doladeny ty detaily jakoze predni naraznik nejde z niceho nic dolu bez oplastovani, prazdny rohy na zacatku a konci prahu, predek a zadek neni tak vyraznej, nelicujici jednotlive dily. Celkove to ma ucelenejsi a jednolitejsi. U O3 to je spousta dilu na sebe podivne navazujicich. V interieru jsou pekny sesle, ale bohuzel nejakej divnej dekor, kterej me desi.. vypada to na strukturu dreva v jakoze hliniku?! tohle: http://www.octaviaclub.cz/clanky/predstavy-o-verzi-scout-octavie-iii-596.html ma nejaky mouchy, ale ma to koule! No a nejvtipnejsi na tyhle veci je, ze Scout paket ma za ucel auto opticky zvetsovat a robustnit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-octavia-scout-2-0-tdi-135-kw-rs-k-taboraku/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 (upraveno) Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Jj, ten další zaplacený chvalozpěv odborníků ze Světa Motorů jsem četl taky. Ještě, že to čtu jen na záchodě a mohu se na ta jejich moudra vy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Dneska sem to cetl..popisky u fotek jak pro retardovany jedince..peklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Jj, moje řeč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johny426 Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 fajnota avsak ta cena je uz fakt dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.