Přejít na obsah

Rso nestartuje

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, mám problém , dělali jsme trošku vetší servis na Rsu tím myslím ( Rozvody, šály pod vačky jinou sací vačku, jiné turbo , jiné tandemové čerpadlo všechny filtry a olej o tesnění nemluvím to je samozřejmé), ale abych se dostal k věci, auto špatne startovalo tak když jsme při rozvodech menili naftový filtr, tak v něm byli piliny, tak jsme po tom šli a došli jsme k tandemu, ten jsme rozebrali o obrušoval se, tak jsem sehnal jiný vyměnil se.

Po veškerých výměnach jsme motor poskládali ale nechtěl naskočit , tak jsme auto napíchli a ukazalo to žhavičky vymenili jsme žhavičky auto stále nenaskočilo.
Šli jsme tedy ještě po baterce ta byla KO tak jsme jí nabili a po delším točení auto chytlo, ale zase nemělo výkon , tak jsme auto znova napíchli a vtříky OK, turbo tlačí to co má, rozvody jsou zprávně nastaveny atd. prostě přes diagnostiku jsme nic nezjistili vše v pohodě.

Tak jsme změřili tlak tandemu a ten talčíl při bežícím motoru přes 6 baru.

Podávací čerpadlo taky pracuje.

Tak že už tak nějak nevíme co stím dále dělat, tak se obracím tady na Vás.

Auto má najeto 330 000km , protože mě pak majitel podvedl a prodával mi to jako 186 000km :-) to už se taky řeší.

Jinak je tam odstraněné DPFko a co jsem si všimnul když jsme rozebiraly motor tak v nadobce byla taková špína, tak jsem to vypláchnul a po nalitínové vody do systemu je nádobka opět o obvodu špinavá.

Díky, za případné odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...