Mirek19TDi Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat, mám v autě rádio Pioneer AVH - 3300BT. Toto rádio jsem již spolu s autem zakoupil a nemám od něj žádné papíry ani manuál. Bojím se, že když odpojím baterku tak už rádio nezapnu. Dá se někde v radiu zjistit nějaký kod, který je po znovu zapojení nutný zadat, popřípadě jestli je k tomu nějaký specifický postup? Také jsem nikde na toto rádio nenašel podrobnější manuál. Našel jsem jen strohé manuály a v ENG. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Radio PIONEER nema ziadny kod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek19TDi Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Radio PIONEER nema ziadny kod. takže když vypojím baterku a opět zapojím nebude po mě chtít rádio žádné aktivační heslo nebo kod? To je divné. Ale děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek19TDi Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 takže když vypojím baterku a opět zapojím nebude po mě chtít rádio žádné aktivační heslo nebo kod? To je divné. Ale děkuji za radu. Měl jsi pravdu, žádný kod nemá :-D díky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 a kod na Skoda Symphony? je na to nejaky generator alebo len za poplatok v skode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Nemáš u toho Symphony automatické kódování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 automaticke kodovanie je ze auto rozpozna po pripojeni s nim sparovane radio a netreba zadavat kod? tak potom nie, nastastie kod bol na radiu, akurat som po zadani nevedel cim ho mam potvrdit, nakoniec to bola sipka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.