Jersey Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 zdravim panove procetl jsem vse co se dalo jak tady tak na dieselpowerforu a nikde jsem neprisel na reseni tohoto problemu i presto ze temat je tu uz dost jsem uplne bezradny :((( muj prvni start rano vypada vzdy takto nekdy aji vicekrat otoci nez chytne klidne i 4x nekdy je jedno at je -10 nebo +20 porad to startuje divne viz video: uz si vazne nevim rady nove svicky ,baterka,novy palivovy filtr + ventil a tesneni (filtr neni origo ale neni ani cina jeto stred tusim MEYLE gumicky a ventil origo skoda ) kazdej dalsi start na brnk :( po startu si aji zahuli domodra a je citit nespalena nafta uz si vazen nevim rady prosim poradte nekdo diky jde o motor 1.9 81kw ASV... diky za jakekoliv rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 dnes sem zjistil novy postreh na palivovem filtru jak je odvodnovaci ventil naspodu tak kdyz na nej sahnu je mokry od nafty toje asi spatne ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 dotahni ho a uvidis jestli se to zlepsi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 dotahl jsem ho co nejvice to slo kamos "mechanik" mi rikal ze jeto spatne ze by mel byt suchej tak se uvidi rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Ahoj,Já jsem měl taky problémy se špatnými ranními starty. Pořád jsem nad tím špekuloval, až jsem tady po přečtění pár diskuzí došel k závěru zkontrolovat předvstřik.Zkus to a uvidíš, není to pracné, chce to jen VAG a chvilku práce..Sna pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 predvstrik mam udelanej to bylo to prvni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 tak zitra udelam behem mesice uz podruhy palivovej filtr objednal jsem origo skoda tak snad bude klid :( i po dotazeni toho odvodnovaku jeto porad mokry od nafty takez jedina moznost vymena ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 A co vstřiky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 vstriky byli venku uz davno vsechny 4 OK :) dokonce jsem zjistil ze tam jsou nejaky racingovi :) vymenil jsem filtr a vypada ze je po problemu :) po skoro 24hodinovem stani venku pres noc chytla na drc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak doufám i za tebe, že už to bude OK..Však kdyžtak po chvilce dej vědět, ale je mi divné, že MEYLE by bylo kazové, možná nějaká špatná série.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 novy postreh ani vymena filtru nepomohla ale zda se mi ze cim nim nafty je v nadrzi tim hur to startuje takze zitra zkontroluju sitko v nadrzi a uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 A ten předvstřik nastavoval někdo přímo před tebou ? Ono je lepší, když je to nad zelenou čárkou.Jinak nevím, zkontrolovat možná naftové vedení, nastavení rozvodů a pak jít dál a dál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 predvstrik je v toleranci je mirne nad modrou carou hodnota je nakych 65 pri zahratem motoru ... rozvody jsou v poradku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Nezavdušňuje se ti to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 to prave nevim dela to jak kdy nechapu ...jak to zjistim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Víš jak máš průhlednou hadičku v motorovém prostoru? Tak zkontroluj, jestli tam nemáš třeba po ránu bublinky, jedna malá je normě, ale nějaké veliká, nebo tak by mohla dělat problém..Zkontroluj vedení nafty, ty hadice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 bublinku tam mam i kdyz motor bezi ale tak 1cm coz je pry v poradku ale jak to vypada rano nevim napisu zitra :) jen takovej dotaz nemuze to delat i treba spatna baterie ? kdysi sem mel problemy ze me neco zralo baterku a do rana uplne tuha .. to uz je spraveno byl spatnej dratek na chladici a skratoval baterku ... tak me napada jestli treba uz neni po ni kdyz dostala tolikrat kopanec ? semtam me pri startu sviti abs i esp ale jakmile chyti zhasne ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 řeším stejný problém, projevy jsou naprosto totožné... napadlo mě jako příčina nižší komprese v některém z válců, ale nevim nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 To by mohlo být ono, zkus koupit novou baterii, anebo si od někoho půjčit aspoň 70Ah baterku..to rozsvěcování kontrolek by tomu napovídalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 heled ta baterka byla kupovana nova mam 74Ah ale jak rikam dostala tolikrat kopanec ze se uplne vybila pres noc ze si myslim ze asi bude po ni :(... je fakt ze odte doby co to mam spravene tak sem ji nenabijel na nabijecce jen jak se dobiji pocas jizdy jeto bezudrzbovka sice sviti oko zelene ale myslim ze je stejen po ni ze asi neudrzi kapacitu jak ma ale jen tak ze to staci rano na start no je fakt ze nekdy to toci jakoby se tomu nechtelo no jen tak se prevaluje zkusim tam dat jinou a uvidime nebo myslis ze ju mam naplno nabit na nabijecce ?..:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zkus ju vydělat z auta a nech pořádně ji nabij, třeba večer ji dej na nabíječku a ráno ji hoď do auta a uvidíš jestli to bude lepší, pak zkus proměřit jestli nepadá napětí, třeba 5V..A co máš za značku baterky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 jen je me divny ze se nedobije sama kdyz jezdim ? uz to takhle trva od ty doby co to zralo baterku tak pul roku myslel sem ze se dobije pres altik nebo uplne nabit se musi na nabijecce?... znacku mam Yuasu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Nejlíp se dobije přes nabíječku a pokud máš ještě automatickou, která ti ji bude vybíjet a nabíjet, tak je to nejlepší.Rozhodně to zkus hodit na nabíječku, nic tě to nebude stát..Zkus to a popřípadě jestli máš někoho, kdo ti pujčí baterku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.