petr1990 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 zdravim panove. prisel jsem na to,ze mam strzeny zavit na ramenu predni napravy u ridice. Mam na mysli zavit kam je uchycena kost stabilizatoru,tusim ze M10ka sroub,ten jsem dokonce za jizdy ztratil. Nejjednodussi postup jsem zkousel: proriznuti zavitu znovu klasickym zavitnikem (oznaceni 1,2,3 nebyl problem),dokonce se zdalo,ze to bude ok,protoze se zavit rezal celkem dobre,ale po nasroubovani sroubu s "kosti" usmev presel,protoze je opravdu strzeny v rameni a proto se chci zeptat na zkusenosti. samozrejme se nabizi reseni noveho ramena, ale uz jsem vymenil silentbloky a cep tak bych nerad kupoval nové... ma nekdo nejake vzkusenosti s opravou? Zluta sipka na fotce.... foto neni moje auto.. predem diky za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Koupit zavitovou vlozku a v rameni to prevrtat dle vlozky asi to bude M 14 na M10 a tu tam zalepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Zavitova vlozka sa nelepi!!! :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) No v praci pouzivame vytesnovadlo ale doma ho asi kazdej nema tak bych to zalepil A asi nemyslel jsem asi to co ty ale na soustruhu udelat vlozku Upraveno Únor 19, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Kazdy asi doma nema sustruh!!! Ale zavitova vlozka sa da kupit za par kacek-korun-kc. LINK: http://www.mt-nastroje.sk/mt-nastroje-sk/eshop/48-1-Nastroje-na-opravu-zavitov/291-2-Zavitove-vlozky-V-COIL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Jo mas pravdu a koukam i cena neni nejhorsi ja kdyz potrebuji tak si vemu v praci a nebo si udelam presne jak potrebuji casto tu vlozkujem pro jine firmy jak ocel litinu tak hlavne hlinik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.