Zdenal C. Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Zdravim vsechny, dnes rano se mi stala takova "mila" vec, kdyz jsem prisel k autu a chtel odemknout, tak klic zustal v poloze 45stupnu jakoby zatuhly, a az po chvili (tlakem) povolil a vratil se zpet do puvodni polohy, okna mi sjela vsechny dolu. Co se ovsem stalo, zamek se "rozbil" a ted kdyz do nej strcim klic, muzu s nim tocit a tocit a tocit ... samozrejme bez vysledku zamknuti ci odemknuti. Nema s timhle nekdo zkusenost ? Odesel zamek do vecnych lovist, nebo by se to dalo opravit ? Pocitam stejne s tim, ze budu muset koupit nove klice se zamkama, ale kdo vi, treba to nebude potreba. Mam 1.9TDi r.v.1999 s centralnim zamykanim bez DO. Predem dekuji za postrehy a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Zdravim vsechny, dnes rano se mi stala takova "mila" vec, kdyz jsem prisel k autu a chtel odemknout, tak klic zustal v poloze 45stupnu jakoby zatuhly, a az po chvili (tlakem) povolil a vratil se zpet do puvodni polohy, okna mi sjela vsechny dolu. Co se ovsem stalo, zamek se "rozbil" a ted kdyz do nej strcim klic, muzu s nim tocit a tocit a tocit ... samozrejme bez vysledku zamknuti ci odemknuti. Nema s timhle nekdo zkusenost ? Odesel zamek do vecnych lovist, nebo by se to dalo opravit ? Pocitam stejne s tim, ze budu muset koupit nove klice se zamkama, ale kdo vi, treba to nebude potreba. Mam 1.9TDi r.v.1999 s centralnim zamykanim bez DO. Predem dekuji za postrehy a rady. Co objednat new vložku na Tvé stávající klíče přes Škoda Auto a.s.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Da sa aj preskladat zamok na tvoj povodny kluc. Pouzijes fabku-vlozku z druheho auta a preskladas. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Diky za rady, problem je v tom, ze mam uz jen jeden klic, takze premyslim, jestli koupit novou vlozku nebo rovnou nove klice se zamky. Nevite, na kolik zhruba prijde ta vlozka do zamku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Ahoj Zámky jsou tady, tak to píšu sem. Na pátých dveřích u O1 kombi 2000 mám malou vůli. Pokud zabouchnu a vezmu za kufr aniž bych otvíral, je znát tak 2mm vůle. Pokud kufr otevřu a zacvaknu mechanismus jištění na druhou polohu aby zhasly světla v kufru, tak ta západka má malinkatý pohyb. Je to takhle normální a jen jsem si toho dříve nevšiml, nebo se to nějak seřizuje? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Vložka jde objednat ze škodovky dodáš jim vin a kopii velkého techničáku a dodají. Cenu si nepamatuji ale zkusím zjistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenal C. Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Diky zabijaku, kazdopadne jsem letmo koukal a mam pocit, ze za to chteji radove nad 1000,- ve Skodovce, coz jim nedam. Premyslel jsem pak bud koupit nove klice rovnou cca 2000,- (inzeruji se i zde) a nebo pak kolem 1000,- jak mas na webu navod do polskeho vyrobce ten set, ale kvalitou nevim. Original bude jiste lepsi volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Diky zabijaku, kazdopadne jsem letmo koukal a mam pocit, ze za to chteji radove nad 1000,- ve Skodovce, coz jim nedam. Premyslel jsem pak bud koupit nove klice rovnou cca 2000,- (inzeruji se i zde) a nebo pak kolem 1000,- jak mas na webu navod do polskeho vyrobce ten set, ale kvalitou nevim. Original bude jiste lepsi volba. podobny problem , auto ukradli vyamali zamky , tedko je na odchytnem parkovisti ale ty klice co prodava ten kluk zde jsou od rv.2001 ja mam 03/2000 takze origo skoda cca 9500 tusim kdo vi origo byl bych rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Ahoj pane bud v poho dnes to vše dáme dopořádku a budeš zase jezdit.....samozřejmě blbá věc co se stalo ale zaplat panbu že se kokta našla!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Ahoj pane bud v poho dnes to vše dáme dopořádku a budeš zase jezdit.....samozřejmě blbá věc co se stalo ale zaplat panbu že se kokta našla!!!!!!!! tez dekujeme bohu ateisti uz mam i novou baterku Exide 77Ah donesu ji ssebou ta baterie v aute je na sracky , pujde urco ozivit ale zlodeji ji urcite vymlatitli do mrte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Tak BEEDONE opět jezdí včera u mne byl vše jsem mu v podstatě na počkání dal dohromady a v pozdní večer byl opět za volantem :-)))) auto přivezla odtahovka..... poškozené komplet zámky vylámané....humus... dvěře dojebané nešli ani zavřít zacvaknout nedržela kotva zámku vypáčené.....oprava centrálního zámku dveří nová vložka a krytka.... a dveře v pertlu prohnuté tak proběhla i klepířina lehce :-))))) jak řikám každému nejdřím aspon trochu znemožnit odjetí proti náhodnému blbci............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lery Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 čawko,neviete mi poradiť ako vymeniť zamok v spinacej skrinke ? našiel som nejaky navod na nete ale neviem či to bude fungovať undefined 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.