Přejít na obsah

Poskozeny zamek dveri

Zdenal C.

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny, dnes rano se mi stala takova "mila" vec, kdyz jsem prisel k autu a chtel odemknout, tak klic zustal v poloze 45stupnu jakoby zatuhly, a az po chvili (tlakem) povolil a vratil se zpet do puvodni polohy, okna mi sjela vsechny dolu. Co se ovsem stalo, zamek se "rozbil" a ted kdyz do nej strcim klic, muzu s nim tocit a tocit a tocit ... samozrejme bez vysledku zamknuti ci odemknuti.

Nema s timhle nekdo zkusenost ? Odesel zamek do vecnych lovist, nebo by se to dalo opravit ?

Pocitam stejne s tim, ze budu muset koupit nove klice se zamkama, ale kdo vi, treba to nebude potreba.

Mam 1.9TDi r.v.1999 s centralnim zamykanim bez DO.

Predem dekuji za postrehy a rady.

Odkaz ke komentáři
Zdravim vsechny, dnes rano se mi stala takova "mila" vec, kdyz jsem prisel k autu a chtel odemknout, tak klic zustal v poloze 45stupnu jakoby zatuhly, a az po chvili (tlakem) povolil a vratil se zpet do puvodni polohy, okna mi sjela vsechny dolu. Co se ovsem stalo, zamek se "rozbil" a ted kdyz do nej strcim klic, muzu s nim tocit a tocit a tocit ... samozrejme bez vysledku zamknuti ci odemknuti.

Nema s timhle nekdo zkusenost ? Odesel zamek do vecnych lovist, nebo by se to dalo opravit ?

Pocitam stejne s tim, ze budu muset koupit nove klice se zamkama, ale kdo vi, treba to nebude potreba.

Mam 1.9TDi r.v.1999 s centralnim zamykanim bez DO.

Predem dekuji za postrehy a rady.

Co objednat new vložku na Tvé stávající klíče přes Škoda Auto a.s.?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj Zámky jsou tady, tak to píšu sem.

Na pátých dveřích u O1 kombi 2000 mám malou vůli. Pokud zabouchnu a vezmu za kufr aniž bych otvíral, je znát tak 2mm vůle.

Pokud kufr otevřu a zacvaknu mechanismus jištění na druhou polohu aby zhasly světla v kufru, tak ta západka má malinkatý pohyb. Je to takhle normální a jen jsem si toho dříve nevšiml, nebo se to nějak seřizuje?

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Diky zabijaku, kazdopadne jsem letmo koukal a mam pocit, ze za to chteji radove nad 1000,- ve Skodovce, coz jim nedam. Premyslel jsem pak bud koupit nove klice rovnou cca 2000,- (inzeruji se i zde) a nebo pak kolem 1000,- jak mas na webu navod do polskeho vyrobce ten set, ale kvalitou nevim. Original bude jiste lepsi volba.

podobny problem , auto ukradli vyamali zamky , tedko je na odchytnem parkovisti ale ty klice co prodava ten kluk zde jsou od rv.2001 ja mam 03/2000 takze origo skoda cca 9500 tusim

kdo vi origo byl bych rad

Odkaz ke komentáři
Ahoj pane bud v poho dnes to vše dáme dopořádku a budeš zase jezdit.....samozřejmě blbá věc co se stalo ale zaplat panbu že se kokta našla!!!!!!!!

tez dekujeme bohu ateisti :rolleyes:

uz mam i novou baterku Exide 77Ah

donesu ji ssebou ta baterie v aute je na sracky , pujde urco ozivit ale zlodeji ji urcite vymlatitli do mrte

Odkaz ke komentáři

Tak BEEDONE opět jezdí včera u mne byl vše jsem mu v podstatě na počkání dal dohromady a v pozdní večer byl opět za volantem :-))))

auto přivezla odtahovka.....

poškozené komplet zámky vylámané....humus...

dvěře dojebané nešli ani zavřít zacvaknout nedržela kotva zámku vypáčené.....oprava centrálního zámku dveří nová vložka a krytka....

a dveře v pertlu prohnuté tak proběhla i klepířina lehce :-)))))

jak řikám každému nejdřím aspon trochu znemožnit odjetí proti náhodnému blbci.............

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...