duke_luke Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s tou firmou z Prahy, co doraba 6ty stupen do prevodoviek 1.8T. http://www.eurotuning.cz/upravy-prevodovek/ ? Davali ste to niekto ? Alebo co na to vravite? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Ty voe … oni to stále ještě nabízí? Koukal jsem na to před 11 lety, když jsem koupil Oktu. Vzhledem k ceně nenávratná investice. Místo optimistických tvrzení na stránkách bych to viděl tak na 150tkm, což u starého auta nemá význam. Jak jsem psal v jiném vlákně, hoď tam chip na 140-150kW a na zbytek se vyprdni, neb to s ohledem na poměr cena/výkon nemá smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Ano, viem,ze nenavratna investicia ,ale ked mas volne peniaze ,ze ti to je jedno Chip tam pojde urcite, ale najprv chcem dat vacsi IC a kvalitnejsi Blow off. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.