Jump to content

Box

škodik

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Ja boxoval asi rok a pul s clovekem,co bouchal Extraligu CR...Pak nejak prestal byt cas..

Po novym roce se chystam zase zacit,sice u jinyho cloveka,nicmene taky byl v extralize celkem dlouho..

Je to supr sport..Ono naucit se jen techniku uderu je vec..Hlavne,clovek netusi,dokud nezkusi a nema trenera, netusi,ze je to relativne "technickej" sport,jak pises...

Zabijak: Jasne,taky to neni spatny,ale boxovat a busit do pytle je rozdil..Hlavne kvuli ty technice prave... ;) Ale supr je to taky.. :lol:

Taky jsem nějaký čas bouchal a měl jsem na to stejný názor než jsem začal, že je to bezhlavé mlácení :palec: velký opak je velkou pravdou :palec: zvládnou techniku neni jen tak na jeden trénink :D

• 2 weeks later...
Jj,boxer vynikajici!

Skoda ale,ze si pokazil svou povest..je to "tak trochu" rapl.. :palec: ale kdo z tehle lidi neni? :D

Doufam, ze zas pride nekdo jako byl on, energickej rychlej houzevnatej, kterej daval KO prvnich par kol, uz me nebavi sledovat Klitchka, kterej proste jen tezi z dlouhych pazi, kazdyho si drzi od tela a jen tak otukava ... NUDA ... nic srovnatelneho s tim co predvadel IRON MIKE !!!

• 4 weeks later...

He tak to potěš koště. Hele a to jsem si původně myslel, že do toho budu řezat jen z gelovkama, a nebo holejma rukama. :)

Ale první úder mě vyvedl z omylu. A asi si budu muset koupit i ochranné pomůcky na nohy bo do toho ještě chci kopat, a holejma to bolí.

• 2 months later...
Guest houmik

ted jsem se o tom zrovna bavil s chlapikem, co dost boxoval :) mlatit do pytle je dobrej prumer tak 3-4 minutky, ale v kuse... pak na chvili vyskakat na svihadle a znovu :D mlatit 20 minut v kuse je hloupost :palec:

taky zacinam boxovat :) technika je mazec :)

• 3 weeks later...

Dělám už asi tři čtvrtě roku thai-box a je to super sport. Za tu dobu, pokud trénujete pravidelně a poctivě, je fakt znát celková kondice, fyzička, naučíš se koordinovat pohyby (viž třeba hruška - ze začátku jsem si ani neťuk, teď tři minutky v rytmu bez problému) a hlavně je to i o hlavě. Mám trenéra který to dělal profesionálně, především v Německu a občas si ve fitku přijdu jak na vojně. :palec: Ale super, výsledky jsou. Dneska jsme zrovna poprvé boxovali do pytlů bez rukavic, po intervalech celkem devět minut. Klouby mám pěkně rozsekaný, vřele doporučuju. :huh:

• 4 months later...

taky jsem poprvé do pytle mlátil holejma rukama a tejden sem měl krvavý fleky mezi prstama a rozmlácený klouby :palec: Ale je to dobrej sport. Náročnej na kondičku jako prase.

Ja píše mole... Dělal jsem thai-box cca rok a něco. Člověku se hodně zlepší fyzička a koordinace. Bohužel jsem pak musel přestat. Ale je dobrý, že se člověk dokáže naučit ubránit i chlapoj, kterej má 130kg a 2m ve svalech. Je to dobrej sport, bohužel se ho učí i lidi, který by radši neměli. Ale to i box.... a pár jich znám... :-(

Jinak pytel mám doma myslím, že 60tku ( hodně tvrdej i trener říkal, že to hardcore ) Kopal jsem a boxoval bez chráničů s kamarádem ( on s chráničema ) a vždycky čuměl, jak do toho můžu kopat takový mrdy a bez chráničů. Všechno jde....Ale na začátkách bylo lejtko pěkne modrý, ale postupem času si zvyklo...a nějaký kopance o roh postele atp jsem ani nevnímal....Nedávno jsem šel kolem něj a kopnul si :) No nevim, jak jsem do toho mohl kopat, pač by mě asi upadla noha, kdybych kopnul víc :palec: a rohům u postele se zase vyhejbám :-D

Edited by John Chipsa